Deze lactosevrije producten kocht ik in Duitsland

lactosevrije-producten-uit-Duitsland

Heb je net als ik het geluk vlakbij de Duitse grens te wonen? Ga dan zeker als je intolerant bent een keertje heen. Deze lactosevrije producten kocht ik in Duitsland.

Duitsland

Bij de grens van Duitsland wonen heeft zo zijn voordelen. We gaan best eens eens een dagje naar Duitsland. Naar de dierentuin of de kerstmarkt, en sowieso 1 keer in het jaar gaan we naar de Marktkauf in Meppen. Vanuit Klazienaveen, waar ik woon is het zo ongeveer 25 minuten rijden.

Lactosevrij

Sinds ik weet dat ik niet zo heel goed tegen lactose kan ben ik constant van alles aan het uitzoeken. Zo weet ik nu dat er bij de Jumbo best al veel te krijgen is. In facebookgroepen las ik veel over mensen die naar Duitsland gingen om daar allerlei lactosevrije producten te halen. Dat wilde ik ook! Dus toen mijn ouders in de planning hadden om te gaan wilde ik mee.

Leestip: 5 dingen die ik elke week meeneem van de Supermarkt

Marktkauf Meppen

Ik weet niet of je wel eens bij de Marktkauf geweest. Woon je in de buurt dan zou ik het zeker eens doen. Je kunt er werkelijk waar alles kopen! En vind je het niet in de Marktkauf dan zeker wel in de winkels eromheen. Best leuk gewoon voor een dagje weg. Ga je rond de feestdagen dan is de hele winkel in kerstsfeer. Ontzettend leuk!

Lactosevrije producten uit Duitsland

Inderdaad, in Duitsland kun je veel lactosevrije dingen kopen. Ik was best wel heel blij toen ik het gekoelde vak met lactosevrije kaasproducten zag. Van allerlei toetjes tot kruidenboter, slagroom, Mozzarela, Philadelphia, kookroom en veel meer. Je ziet, ik heb flink ingeslagen ­čśë De chocolade-afdeling viel mij ietsje pietsje tegen. Ik had gehoopt dat net zoals bij de zuivel ik allerlei keus zou hebben maar dat was helaas niet het geval. Wel vond ik een aantal vegan repen die ik snel ga proberen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.