5 dingen die ik elke week meeneem van de supermarkt

Ik ben zo’n gewoontedier aan het worden. Ik merk het met boodschappen doen. Elke week belanden er zo ongeveer dezelfde dingen in. Voor jullie 10 dingen die standaard in mijn karretje liggen.

Iets vegetarisch

Ik probeer elke week tenminste 1 of 2 dagen vegetarisch te eten. Ik moet zeggen dat ik dat best heel lastig vind. Vooral nu ik bijna geen lactose kan verdragen is het echt zoeken naar lekkere receptjes. Meestal kom ik uit bij iets als een soepje of vega bami. Als jij nog iets weet wat lekker is dan houd ik me aanbevolen ­čśë

Yogi

Wat had ik me voorgenomen om de gezonde moeder te zijn. Nu ben ik op het punt dat ik er vooral voor moet zorgen dat mijn zoon genoeg calorietjes binnenkrijgt. En daarom is deze mama toch maar overstag gegaan. Jup, suikerhoudende zuiveldrink, ik weet het mensen.

Appels

Als we ├ę├ęn favoriet fruitsoort mochten kiezen dan is het wel de appel. Natuurlijk wisselen we af met peren, bananen, je snapt hem. Maar appel steekt er toch wel bovenuit. Gewoon makkelijk fruit.

Chocola

Wie mij een beetje kent weet dat ik leef voor chocola. Nu ik lactose vrij moet leven heb ik van heel veel lekkere repen afscheid moeten nemen. Gelukkig blijft er nog genoeg over en ben ik ook gek op pure chocola die ik wel mag hebben.

Crackers

Heerlijk! Gijs en ik zijn er allebei gek op. Eet er makkelijk een stuk of 5 per dag. Sowieso 2 pakken per week.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.