Bespaar elk jaar op een nieuwe jas

Misschien een open deur maar met deze tip bespaar je elk jaar tientallen euro’s op een nieuwe jas.

Dure jas

Ik ben zo iemand die elk jaar wel een nieuwe jas wil hebben. Het liefst in de winter een lekkere dikke jas van kwaliteit. Als zomerjas vind ik het vooral belangrijk dat hij praktisch is en leuk staat. Vaak kom ik toch uit bij de wat duurdere merken. Ik heb vroeger wel eens een jas gehad van merken als de H&M maar deze jassen gaan toch vrij snel kapot. Ik wil kwaliteit en vaak betekent dit ook een hogere prijs. Ik ben wat dat betreft een online shopper. Meerdere jassen bestel ik bij sites als Wehkamp of jas.nl. Zo kan ik op mijn dooie gemakje passen.

Katsjing

Er was 1 jaar dat aan het eind van de winter, februari of zo mijn winterjas kapot was. In de aanbieding kocht ik een ontzettend leuke winterjas van Esprit. Ik had hem in november ook al gezien, toen was hij iets van €130,- en nu kon ik hem aanschaffen voor €80,-. Nogal een verschil. Die winter er op kon ik de hele winter weer van die jas genieten. Aan het eind van de winter kocht ik weer een nieuwe jas in de aanbieding en bespaarde ik zo weer een paar tientjes.

Leestip: Mijn ultieme tip voor drukke ouders

Blijven besparen

En eigenlijk ben ik dat zo een beetje blijven doen. Ook ben ik voor Gijs de jasjes in de gaten aan het houden. Na elk seizoen is er wel weer sale en zijn er vaak nog genoeg leuke jassen te vinden. Nadeel is wel dat er natuurlijk een kans is dat de leukste jasjes niet meer te krijgen zijn maar ik heb elk jaar nog het geluk gehad dat ik een mooi exemplaar heb kunnen krijgen.

*Collab

1 Comment

  1. Zou het voor mn dochter niet doen. Ze groeien zo hard😮

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.