Mijn ultieme tip voor drukke ouders

Soms ontdek je iets wat je leven zo’n stuk makkelijker maakt. Nou, dat wil ik graag met jullie delen want zijn we niet allemaal druk?

Jumbofan

Je zult misschien denken, heeft ze een leuk dealtje gesloten met de Jumbo ofzo? Maar niks is minder waar. Ik ben gewoon zo enthousiast dat ik graag mijn ultieme tip met jullie wil delen. Mijn tip is namelijk online boodschappen bestellen. Nu moet ik ook zeggen dat ik boodschappen doen gewoon niet leuk vind. Helemaal niet nu ik een burn-out heb. Die drukte van de winkel moet ik helemaal niet hebben. Daarom is online boodschappen doen voor perfecte oplossing.

Zo werkt het

Bij ons bij de Jumbo doen ze aan bezorgen van de boodschappen. Met de app doe ik de boodschappen in mijn winkelmandje. Op die manier denk ik goed na over de boodschappen die ik koop en koop ik onbewust niet te veel. Ik plan dan ook voor de hele week de maaltijden uit. Maar ik zit dus op vrijdagavond lekker op de bank mijn winkelmandje te vullen. Ben ik klaar dan kan ik er voor kiezen om het op te halen of te laten bezorgen. Dit kost soms wel wat extra’s. Ik kies er voor om het op een doordeweekse dag op te halen, dan kost het mij niks.

Voordelen en Nadelen

Voordelen:

  • Vanuit huis kun je boodschappen doen
  • Doordat je de maaltijden goed plant verspil je minder voedsel en bespaar je geld
  • Ikzelf denk dat je minder last hebt van impulsaankopen

Nadelen:

  • Je betaalt extra kosten voor het bestellen. Je kunt ook actieproducten kopen.
  • Zelf producten kiezen kan niet. Ook fruit en groenten worden voor je afgewogen. Ik heb hier nog nooit problemen mee gehad hoor.
  • De kleinere supermarkt kan hier niet tegen opboksen.

1 Comment

  1. Lijkt mij ook heel fijn maar in Duitsland is er helaas geen supermarkt die hieraan meedoet haha. Ze lopen wat dat betreft toch een beetje achter over de grens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.