ZNOET – Het mooiste houten speelgoed voor de feestdagen

Wat koop je toch voor de feestdagen? Het liefst iets waar kinderen lang mee kunnen spelen toch? Ik laat je het mooiste houten speelgoed zien van ZNOET.

ZNOET

Over het merk

Misschien heb je laatst mijn blog over de ‘Mountain Game‘ al gelezen. Dan weet je misschien al wat voor een leuk merk dit is. Voor de feestdagen kreeg ik het complete pretpakket opgestuurd. Een grote doos vol spellen die wij mochten uitproberen. Nou daar hoor je ons niet over klagen. Het speelgoed is gemaakt van FSC hout. Daarnaast planten ze voor elk verkocht product een boom om zo de “koolstofvoetafdruk” aan te pakken. Het speelgoed is exclusief gemaakt en zie je dus nergens anders terug. 

De houten spellen van ZNOET

Lucky Dobbelspel

We beginnen gelijk maar met onze favoriet. De kleuter kon van dit spel niet genoeg krijgen. Een supersimpel spel voor 2 personen. Een beetje als bingo maar dan voor peuters en kleuters. Gooi met de dobbelsteen, gooi je een plaatje die je hebt? Leg dan het houten schijfje op de goede plek. Wie als eerst het plankje vol heeft die heeft gewonnen.

ZNOET

Sjoelen

Sjoelen is toch het leukste oud Hollandse spel ooit. Wij deden dit als kind regelmatig. ZNOET heeft het in een nieuw jasje gestoken waardoor het er net iets hipper uit ziet. Met Gijs’ feestje had ik dit ook op een tafeltje staan. Het was een dikke hit!

Tic tac ZNOET

Het ouderwetse ‘boter, kaas en eieren’ kennen we natuurlijk allemaal. Wat mijn kleuter veel interessanter vond waren de cijfers op de achterkant. Dat hebben ze handig bedacht.

Speelklok

De klok is mijn persoonlijke favoriet. Gijs is gek op cijfers en ging dan ook meteen alle cijfers op de goede plek zetten. Samen zijn we alle hele uren bij langs gegaan. Gijs zijn lievelingstijd was 4 uur. Dan mag hij even op de Ipad 😉 Deze lijkt me ook erg leuk voor in de klas. Ik had zelf nog een boekenstandaard staan die heb ik gebruikt zodat de klok ook mooi staat.

ZNOET

Ben je net als wij fan? Kijk dan eens naar de combo deal. Zo bespaar je al snel €20,-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.