Znoet ‘Mountain Game’ – houten speelgoed voor jong en oud

znoet-mountain-game

Dit spel heeft iedereen wel eens gespeeld toch? Znoet heeft dit oer-Hollandse spel Mountain Game’ in een nieuw jasje gestoken. Wij mochten hem uittesten.

znoet-mountain-game

Liefde voor hout

Ik ben zelf gek op houten speelgoed. Niet alleen omdat het een stuk duurzamer is maar ook omdat het er gewoon erg mooi uit ziet. Beter dan het hele huis vol plastic lawaaispeelgoed. En deze ‘Mountain Game’ van Znoet is helemaal stylish. Ken je dat Oud-Hollandse spelletje nog van vroeger? Met touwtjes moest je proberen de knikker naar boven te krijgen. Ik was er altijd superslecht in. Nu in de herkansing dus 😉

Leestip: Waarom houten speelgoed zo’n goed idee is

Mountain Game van Znoet

Het spel was snel in elkaar gezet en ziet er gewoon ontzettend stylish uit. Natuurlijk moest deze mama het spel zelf ook even proberen. De grote schijf ging al snel goed maar er is ook een mini-schijfje. Best een uitdaging hoor 😉 Toen Gijs in de gaten kreeg dat ik iets leuks had om mee te spelen kwam hij natuurlijk meteen aangerend. Samen hebben we een paar keer het beertje naar zijn mama gebracht. Het was best pittig hoor! Maar door te oefenen lukte het. Het leuke aan dit spel is dat het leuk is voor verschillende leeftijden en je meerdere moeilijkheidsgraden kunt toepassen. Zo heb je dus 2 soorten schijfjes, kun je met z’n tweetjes elk een draadje vasthouden en zo leren goed samen te werken of kun je een wedstrijdje doen.

Over Znoet

Znoet is een Nederlands merk met allerlei soorten houten speelgoed. Dit speelgoed is gemaakt van FSC hout. Daarnaast planten ze voor elk verkocht product een boom om zo de “koolstofvoetafdruk” aan te pakken. Het speelgoed is exclusief gemaakt en zie je dus nergens anders terug. Wist je dat dit leuke merk nog veel meer houten speelgoed heeft? Binnenkort hoor je er meer over.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.