V-tech ‘Mijn Eerste 100 Woordjes – leuke plekken’

v-tech-100-eerste-woordjes

Zo af en toe mag ik iets heel leuks reviewen, ‘Mijn eerste 100 woordjes – leuke plekken’ van V-tech en nog leuker, ik mag ook nog eentje weggeven.

Over ‘Mijn eerste 100 woordjes – leuke plekken’

Dit interactieve boek van V-tech gaat over 12 leuke plekken die herkenbaar zijn voor je kindje. De speeltuin, de bakker, het strand, de supermarkt en meer van dat soort plekken. Door op de plaatjes te tikken leren kinderen de woordjes, zowel in het Nederlands als Engels. Druk op de ster-toets en zing mee met de vrolijke liedjes. Je kent ze wel, die welbekende V-tech liedjes die je nooit meer uit je hoofd krijgt 😉 Het boek is geschikt vanaf de leeftijd van 1 tot 5 jaar.

De test

Mijn oudste van 5 wilde wel even helpen reviewen 😉 Lees, hij wilde er ook wel even mee spelen haha. Door de kleuren nodigt het boek gelijk uit om mee te spelen. De bladzijdes zijn stevig voor kleine handjes en is eventueel met een doekje makkelijk schoon te maken. Het zijn duidelijke plaatjes en herkenbare situaties voor kinderen en daarom spreekt het aan.

Doordat er meerdere functies zijn is het leuk voor de jongsten en ook kinderen van 4-5 jaar. Naast woorden benoemen is er een functie waarbij je kleuren en cijfers kunt oefenen en is er een functie waarbij je liedjes kunt luisteren. Mijn vent van 5 jaar heeft er zeker ook een tijdje mee gespeeld. Persoonlijk pluspunt vind ik dat het boek heel inclusief is. Alle leeftijden, geslachten en huidskleuren komen in het boek voor.

Conclusie

Ik vind het een leuk boek en zeker geschikt voor een cadeau voor de kleine jongens en meiden. Het interactieve boek ‘Mijn eerste woorden – leuke plekken‘ is onder andere via bol.com te koop. Maar winnen is natuurlijk nòg leuker. Op Instagram geef ik een exemplaar weg. Volg je me daar al?

Leestip: buitenspeelgoed voor peuters en kleuters

*Het boek is gekregen.

1 Comment

  1. Leuk boek lijkt mij voor mijn kids. Vooral ook het Engelse stukje voor mijn 5 jarige die dat dus heel leuk vindt. Win win situatie dus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.