Review: Plopsa indoor Coevorden

review-plopsa-indoor-coevorden

Een paar weekjes geleden ging ik met Gijs naar Plopsa indoor Coevorden. Het was heel anders dan ik had verwacht maar toch wel heel erg leuk.

 

review-plopsa-indoor-coevorden

 

Eerst eem zeur’n hoor

Oké jongens, ik moet eerst even zeuren hoor maar wat is dat Plopsa ja duur ja! Sjonge jonge. Ik heb voor mijzelf via de site een kaartje gekocht voor € 13,- (normaal € 19,99). Voor Gijs moest ik €11,99 betalen. Uiteraard moest ik een parkeerkaart voor €10,- kopen anders kwam ik er niet uit. En voor 2 gebakjes, een koffie en een pakje drinken betaalde ik €13,-. Mag ik even janken? Sorry mensen maar dit is toch veel of nie? Genoeg geklaag, we gaan door.

 

review-plopsa-indoor-coevorden

 

Bummer

Het was echt heerlijk rustig in Plopsa indoor Coevorden. Echt perfect! Toen we binnenkwamen rende Gijs gelijk op de botsauto’s af. “Auto, auto”, riep hij gelijk. “Ja hoor, we gaan in de auto’s”, zei ik nog. Toen we na even wachten door een vriendelijke dame te horen kregen dat Gijs te klein was voor de auto’s was dat wel even een bummer. Hoe leg je dat een peutertje nou uit. Mijn hart brak gewoon! Dat jochie wilde zo graag in de autootjes en dat kon gewoon niet. Tja, daar moet hij natuurlijk meer leren omgaan. En mama ook 😉

 

 

Lol in de ballenbak

Ach, het verdriet was al snel vergeten hoor. We kwamen al snel uit bij de ballenbak. Die was wéér favoriet! Meneer wilde er niet meer uit joh! We hebben dikke lol gehad daar. Maar ondertussen dacht ik wel: ik had beter naar Ballorig kunnen gaan, was ik een stuk goedkoper uit (niet aan denken Elke, stop met zeuren over dat geld!) Zelfs toen Bumba kwam wilde Gijs in de ballenbak blijven. Prima joh, ik ben hier voor jou.

 

 

Wat is er te doen?

Het was echt heel anders dan ik me had voorgesteld. Ik dacht dat het echt immens groot was maar dat vond ik reuze meevallen. Het park is echt gericht op peuters en kleuters. Draaimolens, bootjes, klimtorens en dat soort dingen zijn er allemaal te vinden. Ook is er best nog een groot gedeelte buiten. De figuren van studio 100 zijn overal te vinden. K3, Samson en Gert, Bumba en Kabouter Plop zijn overal te vinden.

 

 

Conclusie

Het is niet goedkoop maar zeker leuk voor de kleintjes. Heb je een kindje wat snel overprikkeld is? Dan weet ik niet of dit een geschikt uitje is. Overal is lawaai en knipperende lichtjes. Ik werd er zelf helemaal kriebelig van. Gelukkig heeft Gijs daar niet zoveel last van. Het is leuk om er een keertje naar toe te gaan maar ik ga persoonlijk net zo lief naar Kabouterland. Voor informatie verwijs ik je naar de site van Plopsa indoor Coevorden.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.