Review Hubelino basisset

hubelino-basisset

De knikkerbaan Hubelino staat al wel bijna een jaar op mijn ‘wishlist’, ik sprong dan ook letterlijk een gat in de lucht toen ik een mailtje kreeg of ik de baan wilde uittesten. Uhh, ja natuurlijk! Vandaag een review van de Hubelino basisset.

 

hubelino-basisset

 

Wat is de Hubelino Knikkerbaan?

De Hubelino Knikkerbaan is op dit moment een grote hit. Met blokjes die passen op de blokjes van duplo kun je een knikkerbaan bouwen. Natuurlijk eerst braaf volgens het boekje maar zodra je kind wat groter is kun je dus helemaal volgens eigen inzicht zo’n baan maken. Naast dat het gewoon leuk is om te doen oefent je kind gelijk aan zijn ruimtelijk inzicht en raken ze vertrouwd met de eerste beginselen van de natuurkunde, zoals zwaartekracht en versnelling.

 

hubelino-basisset

 

Leestip: Poppenhuis opknappen

Hubelino Basisset

Ondanks dat Gijs wel wat duplo heeft koos ik voor de basisset. Toen de doos aan kwam stonden mijn 2 mannen (ja de papa ook) al om mij heen te dansen want ze wilden zo graag er mee bouwen. Nou, toe dan maar weer. Eigenlijk had ik hele andere plannen met deze doos, en wilde ik zelf op mijn dooie gemakje een baan bouwen maar het is niet anders. Dus de grote meneer aan het bouwen en de klein meneer hielp mee.

 

hubelino-basisset

 

Watsaaaaa!

‘Mama ‘watsaa’ doen?’ Oké dan. Gijs gooit bovenaan de eerste 2 ballen er in, en ik doe de laaste 2 er snel achteraan. Als de knikkers door de baan vliegen roepen we samen: ‘Watsasaaa’ en doen we onze vuist in de lucht als echte stoere mannen. Je hoort het dus, dit bevalt wel. Papa maakt zo ongeveer elke dag een nieuwe baan voor Gijs en Gijs gooit de ballen er door. Als Gijs wat groter is kan hij ook zelf een baan maken. Met zijn 3 jaar is dat nog iets te moeilijk. Maar of de Hubelino basisset een goede investering is? Absoluut! Het is niet goedkoop maar dan krijg je ook echt iets moois waar ze úrenlang mee kunnen spelen.

 

 

hubelino-basisset

 

Meer van Hubelino

Stel nu dat je thuis al heel veel duplo hebt, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een set met alleen baanonderdelen en ballen. Zo kun je dus met je eigen duplo hele grote mooie banen bouwen. Wil je graag wat meer uitdaging, dan kun je gaan voor losse baanonderdelen als de trechter of de wip. Nouja, ik heb het al door. Ik moet zorgen dat Hubelino mij volgend jaar nog een keer gaat sponsoren :p

 

 

hubelino-basisset

 

 

Lijkt jou dit nou ook wel wat? Volg dan in ieder geval mijn Facebookpagina. Ik mag vanavond 1 zo’n Hubelino basisset weggeven <3

 

 

* Deze artikelen heb ik gekregen

2 Comments

  1. Lijkt me zo leuk voor onze 2 boys!! Ons duplo heeft wel even een update nodig 😁

  2. Hubelino is inderdaad te gek! Mijn dochter van bijna 3 jaar krijgt er ook geen genoeg van. Naast de basisset ook al de schommel en trechter in huis, maar een baan van grote hoogte bouwen staat nog op ons wensenlijstje. Extra baanstukken kunnen we dus zeker gebruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.