20 x cadeautjes voor in de adventskalender voor een man

cadeautjes-voor-in-de-adventskalender-voor-een-man

Ik had me toch een leuk idee voor Sinterklaas. Een adventskalender voor mijn man, die ik dan zelf kon vullen. Maar wat doe je daar in? Daarom een lijst met cadeautjes voor in de adventskalender voor een man.

cadeautjes-voor-in-de-adventskalender-voor-een-man

Adventskalender

Zo’n adventskalender is super hip trouwens. Vroeger met van die vieze naar plastic smakende chocolaatjes er in maar tegenwoordig met vele andere dingen. Ze zijn er met speelgoed, lego, luxe chocolade of beauty producten. En geef toe, hoe leuk is het om elke dag een klein cadeautje open te mogen maken. Ik zou zelf ook wel een mooie kalender willen hebben hoor. Vorig jaar had ik voor mijzelf eentje gekocht met thee. Ik had elke dag een ander smaakje thee. Was ontzettend leuk!

Lege adventskalender

Deze lege adventskalender heb ik gekocht bij de Hema (2018). Ik zag ze in de folder en de volgende dag nam ik de laatste 2 mee. Eentje voor mijn man en eentje voor mijn zoon. Ze waren gewild blijkbaar. En ik snap het wel want hoe leuk is dit om te krijgen maar vooral ook om te maken. Je kunt erg makkelijk zelf een kalender maken. Met bijvoorbeeld wc-rolletjes kun je dat vrij makkelijk knutselen. Maar kopen is natuurlijk ook een optie. Bij de Action zag ik laatst kleine adventsdoosjes of anders gewoon een kant en klaar ding via bol 🙂

20 cadeautjes voor in de adventskalender voor een man

Maar nu die mannen. Toen ik er over nadacht wist ik echt niet wat ik er in moest doen. Het enige wat ik kon bedenken is dat ik  er chocola in kon doen. Toen ik mijn volgers op Instagram vroeg en ze met heel veel cadeautjes kwamen zag ik ook veel potentie. Hier dus een handig overzicht.

 1. krasloten
 2. Chocola en snoep
 3. Sokken (kunnen net opgerold denk ik)
 4. Cadeaubon van een winkel
 5. Boxershort (als je hem goed er in propt)
 6. Aansteker (is dat nog sociaal geaccepteerd?)
 7. Liefdesbriefje
 8. Kleurplaat van je kindje
 9. Sigaar
 10. Bioscoopbon
 11. Tegoedbon voor massage
 12. Gepersonaliseerde sleutelhanger
 13. Mannen gezichtsmasker
 14. Miniverpakkingen verzorgingsproducten
 15. Mini flesje parfum
 16. Kleine flesjes drank
 17. USB stick
 18. Mini fotootjes
 19. Een schatkaart voor het zoeken naar een groot cadeau
 20. Condoom? (sorry kon niks meer bedenken :p)

 

Leestip: 50 cadeautips voor de man

Wat deed ik er in?

Ik ga dit cadeau geven op 5 december. Ik vind het leuk dat de eerste cadeautjes dan wel een soort van nuttig zijn. Daarom in de eerste cadeaus al een verzorgingsproduct, een lot en een cadeaubon voor een playstation spel. Voor de rest heb ik hem gevuld met veel chocolade, nog wat verzorgingsproducten, loten en dat soort spul. Ik vond dit zo leuk om te doen. Ik hoop dat mijn man het leuk gaat vinden.

cadeautjes-voor-in-de-adventskalender-voor-een-man

Heb jij nog leuke suggesties voor cadeautjes voor in de adventskalender voor een man?

1 Comment

 1. Advents kalender cadeaus ideeën:
  -Bonbons 2 met 2 zakjes thee of koffie
  -2 zakjes cupe a soup.
  – gedichtje met de vraag koop cadeaus voor de kinderen die in het ziekenhuis liggen met de feestdagen of voor de voedselbank.
  – recept om zelf zuurkool te maken. + weckpot( tweede handswinkel)
  – puzzel of spelletjes ( tweedehandswinkel)
  – kerst ornamenten
  – mooi tekst waarom je deze persoon waardeert
  – lievelings koekjes
  – briefje met vanavond eten we jouw lievelings eten of courmet of kaasfondue
  Рbon van Path̩ thuis
  – eten voor het dierenasiel , want zij verdienen ook een leuke kerst.
  – kaartjes voor Jaap Eden baan of bioscoop of theater of museum. En kijk dan of er iets speciaals tussen zit. Notenkraker of Agatha Christie ,moord op het toneel of sing a long kerstliedjes. Er wordt zoveel gedaan lokaal, waar het leuk is om naar toe te gaan.
  – iets kopen voor die gene zijn hobby
  – zeep tabl
  – bowlen met z’n alle of game hall en andere familie leden uitnodigen. Neefjes, nichtjes, ooms, tantes etc
  – warme alcoholische dranken geven of wat je in warme chocolademelk kan doen. Malibu of baileys of marshmallow, Candy cane ( mint smaak)
  – geweckte groente in het zuur of wat die gene lekker vind.
  Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.