Matching onesies voor de hele familie van onesieskopen.nl

matching-onesies

Ben jij ook zo gek op onesies? Ik wel en Gijs ook. Wij mochten matching onesies ontvangen van OnesiesKopen.nl en ik vertel hier alles over.

 

matching-onesies

Chillen

Eind vorig jaar kocht ik er één. Gewoon om te proberen of het wat voor me was zo’n onesie. Ik heb er nu in totaal 4, zegt genoeg toch? Ze zitten gewoon zo lekker en zijn zo warm. Het voelt als een warm bad, love it! Nu kun je natuurlijk kiezen voor een konijnen-onesie of weet ik veel wat voor gekkigheid maar je kunt ook eentje kopen die ook nog fashionable is. Waar je best de post even mee zou kunnen ophalen bijvoorbeeld.

 

matching-onesies

 

Matching onesies

Hoe leuk is het om samen met je kind matching onesies te hebben. Heel vaak zijn kleren matching voor moeder en dochter of voor vader en zoon maar deze onesies zijn voor iedereen. Dat maakt het zo leuk. De onesies die wij dragen zijn unisex en ook te bestellen voor papa’s. Nu is mijn man helemaal niet in voor dat soort gekkigheid. Zo jammer want het lijkt mij echt geweldig om als onesie-familie door het leven te gaan.

 

matching-onesies

 

Review

Deze matching onesies zijn van het merk ‘Sofa killer’ en zijn voor kinderen, mannen en vrouwen te koop bij OnesiesKopen.nl. De onesies zijn lekker zacht en van sterk en stevig materiaal. Ik vind zelf echt dat het kwaliteit uitstraalt. De rits loopt bijvoorbeeld helemaal door tot aan de muts en dat vind ik een mooi detail. Bestel zeker niet te ruim. Bij twijfel tussen S en XS toch voor de kleinste maat gegaan en daar zit nog iets ruimte in. Ik ben erg enthousiast over deze matching onesies en wij gaan ze zeker dragen

 

matching-onesies

 

OnesiesKopen.nl

OnesiesKopen.nl is op het moment één van de grootste aanbieders van onesies voor volwassenen en kinderen. Ze hebben meer dan 160 verschillende onesies die makkelijk online besteld kunnen worden. Bestellen, betalen en bezorgen gaat makkelijk en zonder gedoe. Ik heb speciaal voor jullie, mijn volgers een kortingscode gekregen. Vul de code ‘ELKEBLOGT’ in en ontvang een korting van €6.95 op een minimale bestelling van €24,95. Dit kan in Nederland en België.

 

 

* De artikelen in deze blog zijn gekregen. Wel bevatten ze mijn eerlijke mening.

2 Comments

  1. Wat een prachtige foto’s Elke! Het ziet er super leuk uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.