Kerst met natuurlijke materialen met producten van houtenkerststal.nl

houtenkerststal.nl

Houd jij niet van dat hele circus van gekleurde lichtjes rond Kerst maar wel van een gezellige sfeer? Dan heb ik misschien wel iets heel leuks voor jou. De site houtenkerstal.nl heeft prachtige kerstproducten van natuurlijke materialen. Ik ben fan! En ik hoop na het lezen van mijn artikel jij ook 🙂

 

Houtenkerststal.nl

 

Kerstsfeer

Ik hou echt van Kerst hoor. Gezelligheid, een mooie kerstboom en gezelligheid door kaarsjes en lichtjes. Kerst gaat bij mij ook nog echt om de geboorte van Jezus en wil daar ook graag bij stil staan. Misschien dat ik daarom ook niet houd van die hele poppenkast van Kerstmannen, knipperende lichtjes en harde lawaai. Doe mij maar een gezellige rustige sfeer met een combinatie van natuurlijke materialen en lichtjes. Houd jij daar ook van? Dan heb ik misschien een leuke webshop voor jou.

houtenkerststal.nl

+

 

Houtenkerststal.nl

 

Dat dus, houtenkerststal.nl. Een site met mooie producten, de meeste zelfs handgemaakt. Wat dacht je van bovenstaande kersttafereeltje gesneden uit hout. Prachtig toch? Met wat kaarsjes eromheen is het denk ik echt een gezellig hoekje. Of wat dacht je van dit leuke kerstboompje op de foto die je met kralen kunt versieren. Ook nog goed voor de fijne motoriek. Leuk toch? Nu is Gijs er nog iets te klein voor maar volgend jaar kan hij hier denk ik leuk mee spelen.

 

 

My favourite 

Mijn favoriet is toch wel deze houten grot die trouwens prima kan doorgaan als tunnel voor de treinen, toren voor de legopoppetjes of parkeerplek voor de auto’s. Dat vind ik altijd zo leuk aan dit soort speelgoed. Het is nog niks, je fantasie is helemaal vrij om er van te maken wat jij wilt. Zo heb ik zelf ook al de wobbel en staat de bekende regenboog van Grimm’s ook nog op mijn verlanglijstje. Maar dat terzijde. Vandaag was de grot dus een tunnel voor de treinen. Kijk sowieso maar even bij deze staande kerststallen, er zitten echt prachtige stallen tussen. Ik heb er zeker nog 3 gezien die ik wel zou willen hebben.

Rond kerst maak ik van deze grot denk ik de stal van Josef en Maria voor bij de kerstboom. Ik zie het al helemaal voor me, gezellig toch? Met wat kerstlichtjes erbij moet het denk ik gezellig worden.

 

Meer van houtenkerststal.nl

Houtenkerststal.nl heeft meer. Hieronder zie je een aantal dingetjes die ikzelf superleuk vind en wel zou willen hebben. Jan, schrijf je mee? 😉 Zoals je begrijpt staat de kerstboom zeker op mijn wensenlijstje en die houten figuurtjes ook. Ik weet het, nog even sparen.

 

 

Ben je nou net als ik fan? Kijk dan zeker even op de site. Leveren gaat snel, binnen 2 dagen wordt het verzonden en verzending is gratis vanaf €75,-.

 

 

* De producten in dit artikel heb ik gekregen. De tekst is volledig geschreven door mijzelf en bevat mijn eerlijke mening.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.