Kersthapjes voor dreumes en peuter

kersthapjes-kerstdiner-dreumes-peuter

Het was zo ver. Gijs had voor het eerst in zijn leven een kerstdiner op de crèche en wij als ouders werden gevraagd om iets mee te nemen. Ik vond het leuk om iets te maken maar wat? Ik zocht iets wat ook geschikt was voor kleine kinderen, kersthapjes voor dreumes en peuter dus.

 

kersthapjes-kerstdiner-dreumes-peuter

Kersthapjes voor dreumes en peuter

 

Ik ging niet over 1 nacht ijs, heb dus goed nagedacht over mijn keuze. Ik wilde ook niet iets kiezen wat stijf stond van de suiker of vet. Omdat er ook veel kleintjes op het kerstdiner zouden zijn kwam ik al snel op iets uit van brood. Ik wilde eerst gaan voor crackers maar zodra ik probeerde een ster uit te steken ging de cracker kapot. Hetzelfde probleem had ik met beschuitjes. Ik moest dus wat anders bedenken. Brood ging het worden.

 

Leestip: 10 leuke raamtekeningen voor Kerst met krijtbordstift

 

Nodig:

  • Koekjesvorm ster
  • Verschillende broodjes, ik koos voor krentenbrood en van dat dikke witte brood (sorry, weet niet hoe dat heet). Ook kocht ik wat waldkornbeschuitjes.
  • Boter en Jam

Zo moet het:

Het is zo simpel jongens, ik kan er niet meer van maken. Je steekt de broodjes uit met de koekjesvorm en dat is het! Even leuk opmaken en dan is het klaar.

 

kersthapjes-kerstdiner-dreumes-peuter

 

Heb jij ook wat leuks gemaakt voor het kerstdiner?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.