Welke telefoon voor een klungelmama?

telefoon-klungel

Het is weer bijna zo ver, het is tijd voor een nieuwe telefoon. Maar ik heb een kleine confession, ik sloop namelijk die hele bende.

 

telefoon-klungel

 

Klungelmama

Ik geef het toe, ik ben wat elektronica betreft echt een klungel. Ik kan er wel mee om gaan hoor. Ik ben wat dat betreft redelijk technisch aangelegd. Dat is ook niet het probleem. Het probleem is dat ik niet voorzichtig met die dingen om kan gaan. En als ik zelf al voorzichtig ben dan is het Gijs wel die met zijn kleine tengeltjes dat ding te pakken heeft en hem van de trap laat stuiteren. Zo laat ik mijn telefoon minimaal een keer per dag vallen, ben ik hem regelmatig kwijt en heb ik dat ding heel vaak uit Gijs handjes weten te redden.

 

Leestip: 20 dingen die je beter niet kunt zeggen op het consultatiebureau

 

Oepsie

Op een gegeven moment had ik een iPhone waarbij het scherm zo kapot was dat ik er niet meer op kon kijken. Ik mocht toen gelukkig van mijn collega een telefoon ‘lenen’. Die ik, drie keer raden ook binnen een maand aan diggelen had geholpen. Sorry, ik kan het gewoon niet! Het is geen onwil maar ik ben gewoon een kluns, een klungel. Vanaf dat moment werd ik ook wekelijks in dat soort grapjes getagd met kapotte beeldschermen op Facebook. Yes, that is me! Het is ook niet dat ik een telefoon niet belangrijk genoeg vind. Geloof me, ik moet er bijna van janken als ie weer aan diggelen ligt maar ik kan het gewoon echt niet! Ik neem me voor om supervoorzichtig te doen met het nieuwe ding maar ik kan het gewoon echt niet.

 

Mommyphone

Met mijn laatste telefoon heb ik maar heel veel maatregelen genomen. Ik heb zo’n beschermend glaslaagje op mijn telefoon laten zetten en heb maar een extreem duur hoesje gekocht. En het helpt! Oké ik geef toe, in het beschermend glaslaagje zitten ook al een paar scheurtjes maar de telefoon zelf is nog helemaal heel.Maar nu een beetje mijn dilemma. Ik wil dus heel graag een nieuwe telefoon maar ik vertrouw mij gewoon niet met de nieuwste modellen. Maar aan de andere kant wil ik wel graag een goede telefoon. Waar ik bijvoorbeeld ook graag mooie foto’s mee kan maken. Ik had al even op Marktplaats gekeken maar om eerlijk te zijn koop ik toch liever iets in winkel.

 

Dus ik ben heel benieuwd wat voor een model jij hebt? En of je er tevreden mee bent.Ik heb al wel een leuke iPhone op het oog, maar is het wat voor mij?

 

 

 

* De links in het artikel zijn gesponsord

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.