Drukwerk van Mooze – Van visitekaartje tot zitzak

drukwerk-mooze-zitzak

Let me tell you about Mooze. Een nieuw merk met een leuk concept waarbij je van alles kunt laten bedrukken. Leuk voor bedrijven en voor doodgewone mama’s zoals ik 😉 Ik kreeg een zitzak en laat hem zien.

 

 

All about Mooze

Mooze is nieuw en handig. Bij Mooze kun je namelijk van alles laten bedrukken. Een zitzak of grote banner. Maar denk ook aan verjaardagskaartjes of briefpapier. Leuk voor een feestje of Kerst. Bedrijven kunnen er ook terecht voor bijvoorbeeld menukaarten, bierviltjes en posters. Ook kun je eerst gratis een samplebox bestellen zodat je het papier kunt zien en voelen. Handig voor als je toch even wilt checken voordat je die megabestelling plaatst.

 

drukwerk-mooze-zitzak

 

Zitzak

Ik zag de postbode sjouwen met een megazak. Mijn hoofd begon te ratelen. Huh? Wat heb ik in vredesnaam besteld? Ik kon het totaal niet plaatsen. Totdat ik de deur open deed. Natuurlijk! Ik mocht een zitzak bestellen. Wauw, hij was echt véél groter dan ik had verwacht. “Grote cadeau” zei Gijs. “Ja, grote cadeau inderdaad!” Als 2 kleine kinderen stonden we om het ‘cadeau’ heen te dansen. Gauw het cadeau openmaken. “Wauw”, zei Gijs. En inderdaad hij is mooi en huge! De halve keuken was gevuld. De rest van de dag hebben we veel gelegen op de zitzak. Op een gegeven moment lag Gijs voor de tv op de zitzak. Kussens erbij, dekentje over.. Volgens mij is hij goedgekeurd 😉

 

drukwerk-mooze-zitzak

 

Leestip: Gijs’ nieuwe voertuigenkamer

De zitzak bestellen

Als je iets wil bestellen op de website van Mooze gaat dit best makkelijk. Alles wordt duidelijk aangegeven. Ik moest zelf even zoeken hoe ik het moest doen met de afbeelding maar daar kwam ik snel uit. Ik heb gekozen voor een standaard afbeelding maar je kunt natuurlijk ook zitzakken bestellen met het logo van je bedrijf of de foto van je kind. Ook ben ik zeer te spreken over de kwaliteit. De zitzak is waterafstotend en als onze tuin af is gaat hij ook onder de overkapping bij de loungeset. De zak voelt stevig aan en kan zo te zien tegen een stootje. Oja, hij ligt heerlijk 😉 Wil je ook zo’n mooie zitzak? Bestel hem dan hier.

 

drukwerk-mooze-zitzak

 

*De producten in dit artikel heb ik gekregen. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.