Boekenreview: Bij kikker thuis

bij-kikker-thuis

Ik heb vandaag wel een heel bijzonder boek dat ik mocht reviewen. Bij dit boek hoort namelijk een huisje waardoor het verhaal ‘Bij kikker thuis’ helemaal tot leven komt.

 

 

Kikker

Eigenlijk kent iedereen de boeken van Kikker die zijn geschreven door Max Velthuis. Denk maar eens aan bestsellers als Kikker is verliefd of Kikker in de kou. Max Velthuis heeft al tientallen boekjes geschreven over kikker die leuke avonturen beleefd.

 

bij-kikker-thuis

 

Leestip: Boekenreview: Retteket! We gaan nog niet naar bed!

 

Bij kikker thuis

Het nieuwste boekje bevat een leesboek en bouwpakket van het huisje van kikker. Op die manier kun je het boekje lezen en je kindje kan ondertussen met de poppetjes uitbeelden. Of jullie beelden het samen uit. En als je dat hebt gedaan kun je zelf een verhaal verzinnen. Eindeloos veel mogelijkheden dus. De onderdelen zijn makkelijk in elkaar te zetten en te gebruiken. Bevat wel kleine onderdelen, even opletten met de kleintjes dus.

 

bij-kikker-thuis

 

Review

Gijs is gek op boekjes lezen en ik verwachtte dus ook dat hij dit erg leuk zou gaan vinden. Dit was ook zo. Ik ging zelf het verhaaltje lezen en Gijs speelde ondertussen wat met de poppetjes. Ik probeerde wat uit te beelden met de poppetjes maar dit wilde meneer zelf doen. Prima joh! Ik blijf er vanaf. Later toen we het boekje uit hadden ging het spelen met de poppetjes nog even door. Kikker ging in bed liggen, kikker en varken gingen eten en kikker en varken gingen elkaar een kusje geven. Het was erg grappig!

 

bij-kikker-thuis

 

Conclusie

Dit is een erg leuk cadeautje voor een kindje dat van lezen houdt. Zelf ben ik enthousiast. Ik heb het boekje met het speelsetje op Gijs’ tafeltje gezet en hij gaat er steeds mee spelen. Leuk om te zien 😉 Het boekje koop je hier voor € 12,99. Het boek is uitgegeven door Leopold.

 

bij-kikker-thuis

 

* Dit boek heb ik ontvangen voor een review en bevat mijn eerlijke mening

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.