Welke sieraden draag ik graag?

Naast mijn trouwring die ik altijd draag wissel ik graag van sieraden. Wel altijd in dezelfde stijl. En ik laat een aantal items zien van my-jewellery.com.

Sweater en horloge: my-jewellery.com

Mijn belangrijkste sieraden

Er zijn 2 sieraden die echt ontzettend belangrijk voor mij zijn. Mijn trouwring en een armband met Gijs’ naam er op. De trouwring draag ik sowieso altijd, behalve met het douchen. Ja, ik heb een hele rare angst dat de ring onder het douchen per ongeluk van mijn vinger glijdt en in het putje terecht komt. De armband draag ik bijna altijd overdag. Als ik ook 1 van deze sieraden kwijt zal raken kun je een mega paniekaanval verwachten.

Oorbellen: my-jewellery.com

Waar houd ik nog meer van?

Voor de rest kan ik mijn voorkeur het best beschrijven als minimalistisch. Een dun zilveren armbandje, een minimalistische zilveren ketting. Knopjes in mijn oren, soms hangertjes. Maar dan soms wel weer met een klein grappig detail. Hartjes of dino’s, dat vind ik dan wel weer grappig. De meeste sieraden zijn dan ook van zilver met soms een klein glinsterdingetje. Af en toe draag ik wat gouden sieraden. Bij bepaalde outfits vind ik dit best leuk staan hoor. Bij mijn zwarte leren jasje bijvoorbeeld.

Welke dingen zijn niet voor mij?

Soms heb je van die items die ontzettend leuk staan bij een ander maar totaal niet passen bij jezelf. Zo vind ik bij vol krullend haar grotere oorbellen best heel mooi maar zelf word ik er knettertjegek van. Vroeger droeg ik wel eens van die grote ringen maar zodra Gijs geboren was en de neiging had om alles vast te pakken en nooit meer los te laten, heb ik dit maar veranderd. En laatst had ik een keer weer van die grote oorbellen in, ik kon er gewoon niet aan wennen. Bleef dat ding ook nog vast zitten in mijn sjaal. Nee, weg er mee. Net zoals van die mooie grote kettingen. Heel mooi hoor. Maar niet bij mij. Sommige dingen werken gewoon niet ofzo.

De items van my-jewellery.com

Zoals ik wel eens vaker heb verteld houd ik van hoodies. Deze knalroze van my-jewellery moest ik dan ook zeker hebben. Een aantal scrunchies en elastieken voor krullen ging in mijn mandje en verder leefde ik me uit met mooie oorbellen en een horloge. Ik zelf ben voor zilver gegaan maar kijk ook zeker eens bij de sieraden van goud.

*Samenwerking

1 Comment

  1. Nathalie / Volgmama.nl

    15 april 2019 at 09:28

    Leuk outfit met zo’n roze trui. I love it! Ik draag mijn trouwring, oorbellen en soms een ketting, armband of horloge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.