5 dingen die wij van mannen kunnen leren

Wij vrouwen denken misschien wil dat we alles altijd zo goed kunnen maar er zijn toch zeker dingen die we van het andere geslacht kunnen leren.

 

 

Niet zo zeuren

Dat kunnen wij vrouwen goed hè? Lekker zeuren en zeiken. Over het weer, het feit dat de man niet op tijd was en over weet ik veel wat. Mannen kunnen ook wel zeuren maar vrouwen net een tikje erger ofzo. En ook op zo’n bepaald toontje en stemmetje..

 

Niet zo stressen

In de verbouwing streste ik werkelijk om alles. Mijn man niet. Hij zei me dat alles goed zou komen en ging vrolijk zijn dingetje doen terwijl ik stijf van de stress de dagen door kwam. En zo ken ik er nog wel een paar. Nee, dat doen die mannen toch echt wel beter hoor.

 

Vergeven en vergeten

“Nou? En vorig jaar dan? Toen had je mij op mijn verjaardag niet eens een cadeau gegeven.” Ja, dat kunnen we wel hè! Oude koeien uit de sloot halen. Een verkeerde blik van een collega kan in ons hoofd een compleet verhaal worden. En dat vergeten we nooit meer, dat blijft altijd in ons hoofd rondspoken. Mannen daar in tegen gaan een potje schelden en nog geen uur later drinken ze een biertje.

 

Lekker laten spelen

“Voorzichtig Gijs!” Ik hoor het mezelf regelmatig zeggen. Terwijl ik ook weet dat hij het zelf moet leren. Het floept er gewoon automatisch uit. Terwijl mannen daar toch wat makkelijker in zijn. Misschien ook maar beter 😉

 

Natuurlijk snap ik wel dat je niet alle mannen, en ook niet alle vrouwen over 1 kam kunt scheren maar het klopt wel een klein beetje denk ik. Wat kun jij van onze mannen leren?

 

2 Comments

  1. Ja dat. En rekenen wellicht…….

  2. He, waar is mijn reactie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.