Wat kijk ik graag op tv?

Misschien niet de meest uitdagende, spectaculaire hobby van mij maar tv kijken vind ik heerlijk! Benieuwd wat ik kijk?

Not so cool

Ja ik zou liever zeggen dat ik in mijn vrije tijd de klassieke boeken verslind, urenlang door musea dwaal om de moderne kunst te bestuderen, of urenlang een schema volg in de sportschool om sportfit te worden. Helaas pindakaas. Ik hou simpelweg van tv kijken. Het liefst op de bank met een dekentje over. En als het even kan een glasje cola en een zakkie chips.

Same stuff

Ik heb overdag geen tv aan. Ik vind dat gewoon onzin. Gijs blijft er dan ook de hele dag voor hangen en ontzettend onnodig. Maar na het avondeten gaat het schermpje aan. Rond een uurtje of 6 beginnen we met het nieuws, dan door na Editie NL en aansluitend mijn guilty pleassure, RTL Boulevard. Ik weet ook niet wat ik daar zo leuk aan vind. Vind het ook stom dat ik dat leuk vind maar vind het nu eenmaal leuk. Ik zap door naar de publieke zender en kijk altijd De wereld draait door. Vind het wel heel jammer dat het is gestopt hoor.

Netflixxx

De rest van de avond kijk ik lekker Netflix. Mijn ‘Vikingperiode’ met series als ‘The last Kingdom’ en ‘Vikings’ is voorbij en ben nu maar weer begonnen aan het volgende seizoen van ‘The Blacklist’. En voor de rest ben ik altijd wel zoekende naar nieuwe leuke series. Laat me het dan ook vooral weten ­čśë Zoek je zelf nog iets leuks. Kijk eens tussen mijn lijst met leukste netflixseries. Staat vast iets leuks voor je tussen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.