Mijn 12 favoriete netflixseries allertijden

Inmiddels weet men het wel een beetje. Ik ben verslaafd, en niet een beetje ook. Daarom deel ik met jullie mijn 12 favoriete netflixseries allertijden. Enjoy!

 

favoriete-netflixseries

 

Netflixverslaving

Ik kan door een goede serie helemaal meegezogen worden. Aan niks anders meer denken en in een heel groot zwart gat vallen als het voorbij is. Een echt goede serie maakt dat ik helemaal fan ben. Dan ga ik de hele avond informatie zoeken over die serie en de acteurs. Ja, beetje sneu misschien.

 

No feel good

Je hebt misschien een beetje een verkeerd beeld van mij. Als ik ergens een hekel aan heb dan zijn het wel van die ‘feel good jank films’. Nee, ik hou van spanning, geschiedenis en drama. Een beetje horror ben ik ook wel voor te porren maar kom mij niet aan met romantische rommel. Nee, vreselijk!

 

Mijn 12 favoriete netflixseries

Ik moet eerlijk zeggen dat ik eerst 10 series wou zoeken. Die had ik bij elkaar en toen bedacht ik mij nog een hele vette serie die echt niet kon ontbreken. Een uur later bedacht ik mij er nog eentje. Ik kon er ook geen één verwijderen uit deze lijst. Nouja, dan maar 12 favoriete netflixseries.

 

1. Outlander

Als ik nou 1 serie moest kiezen, dan zou ik gaan voor Outlander. Deze serie heeft alles! Geschiedenis, spanning en fantasy. Kijken!

 

 

2. Reign

Ik hou van dit soort geschiedenisseries. Dit verhaal gaat over Mary, the queen of Scots. Het verhaal is gebaseerd op het ware verhaal en is dus gelijk super leerzaam (ahum). Je waant je helemaal in het verleden. Ik verklap niks maar ik weet wel dat je van het einde 3 dagen wakker ligt 😉

 

 

3. The Blacklist

Ik moest eerst even wennen aan deze serie maar al snel zit je midden in een goed verhaal. Ik wacht nog op het nieuwe seizoen want dat einde jongens..

 

4. Once upon a time

Als je van sprookjes houdt dan is dit echt een leuke serie. Een beetje ’te’ af en toe maar zeker verslavend!

 

 

5. Suits

Eigenlijk valt deze serie over een stelletje advocaten wel een beetje buiten mijn comfort zone maar is zeker leuk om te kijken. En heeft natuurlijk Meghan Markle in de serie.

 

6. Bates Motel

Deze serie heeft echt een hele tijd door mijn hoofd gespookt. Het is een psychologische triller waar je eerst niet in de gaten hebt wat er aan de hand is maar verder in het verhaal worden dingen steeds meer duidelijk. En dat einde jongens! Geweldig!

 

 

7. Homeland

Heel spannend op sommige momenten. Ook heeft seizoen 2 een hele rare wending waar je echt even een paar dagen van bij moet komen 😉 Maar zeker het bingen waard.

 

8. Dark

Het Duits is even wennen maar het verhaal is zo goed dat dat het zeker waard is. Heel spannend en een beetje sci-fi achtig.

 

9. Call the midwife

Deze serie is leuk voor iedereen die al eens is bevallen, niet kijken als je nog moet bevallen trouwens 😉 De serie speelt zich af in de beginjaren van de vroedvrouwen in Engeland. Superleuk!

 

10. Gossip Girl

Deze past echt totaal niet in dit rijtje eigenlijk maar is echt een guilty pleasure van mij. Echt ook wel heel fout maar wel leuk.

 

11. The missing

Deze briljante serie volgt het verhaal van kinderen die vermist worden. Eenmaal begonnen, kun je niet meer stoppen. Na elke aflevering wordt er weer een stukje van de puzzel opgelost, maar wordt het eigenlijk alleen maar spannender.

 

12. The Fall

En als laatste de serie ‘The Fall’. Deze misdaad/triller met Jamie Dornan maakt je compleet verslaafd. Hele spannende serie met een aantal rare wendingen. Tot het eind toe spannend.

 

 

Ik had er makkelijk nog 20 bij kunnen zetten. Ik ben trouwens wel heel benieuwd wat jullie favoriete serie is. Ik kan altijd nog wel wat tips gebruiken.

 

7 Comments

 1. Momenteel American Odyssey.
  Pas ook La Mante gezien. Wel Frans, maar keigoed!

  1. Ken ik niet maar bedankt voor de tip 🙂

 2. Ik deel jouw nummer 1!! Waanzinnig goed! Helaas nog 9 maanden wachten op seizoen 4…valt me zwaar!

  1. Nou echt hè! Zo erg dat zwarte gat 😉

  2. Lietjepietje, weet niet of je ziggo hebt maar bij ziggo on demand staat seizoen 4 van outlander er al op😁 goed seizoen! Mooier dan seizoen 3.

 3. Goede lijst, maar je vergeet een paar 😉 las chicas de cable en la case des flores.
  Beide met een verrassende wending 🙂
  En dan heb je nog la casa del appel, tiempos de guerra en er zijn vast nog een paar die ik vergeet 🙂

 4. Een paar uit je lijst zijn ook mijn favorieten! Een aanbeveling is The sons of anarchy! Geweldige serie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.