Toen was ik toch wel heel blij met mijn aansprakelijkheidsverzekering

Je weet wat ze zeggen over peuters. Gelukkig had ik een goede aansprakelijkheidsverzekering.

Verzekeringen?

Om eerlijk te zijn houd ik mij niet heel erg bezig met verzekeren. Nou moet ik zeggen dat ik mijn zorgverzekering elk jaar goed bekijk maar vraag mij niet om de details van bijvoorbeeld onze inboedelverzekering of een aansprakelijkheidsverzekering. Hoe dan ook was ik achteraf blij dat we een goede aansprakelijkheidsverzekering hadden. Bij FBTO kun je snel zo’n verzekering afsluiten en ben je wereldwijd gedekt. Dus ook bij schade in het buitenland. En voor schade door gezinsleden, logees of huisdieren.

Mijn lovely camera

Mijn camera is toch één van mijn grootste financiële aankopen tot nu toe. Ik ben daar echt heel erg blij mee en ben daar ook heel erg zuinig op. Ik zal hem echt niet uitlenen en iedereen moet er vooral van af blijven. Oké ik ben soms wel een beetje lomp maar als het op mijn camera aankomt niet. Mag ook wel, alleen de body is al rond de €600,-. Dan heb ik nog een stuk of 3 lenzen er bij die ook nog eens een paar honderd euro per stuk kosten. Je begrijpt waarom ik zuinig ben.

Leestip: Hoe maak ik foto’s van mijzelf zonder hulp?

Peutertroubles

Blijkbaar als je zo rond de 2 of 3 jaar bent dan heb je een fase dat je van alles op de grond wil gooien. Is dat bij jullie ook zo? Hoe dan ook, camera + nieuwe lens op de hoge tafel laten liggen. Mijn peuter bedenkt zich niet en trekt het hele ding zo aan het koordje op de grond. Ik zie het van een afstandje aan. Ik roep nog iets van: ‘Neeeeeeeee’ (bedenk er even een slow motion beeld bij), maar het is al te laat.

Ik hoor in de lens gewoon iets rammelen.

Jank’n

Het eerste wat ik doe is kijken of mijn camera nog werkt. gelukkig doet mijn body het nog maar ik hoor in de lens gewoon iets rammelen. En ja hoor, hij wil niet meer scherpstellen. Ik baal er verschrikkelijk van. Vooral omdat ik de lens nog maar net een maandje heb en het nu al mijn favoriete lens is (lees hier meer over de 50mm lens). Tja, je doet er niks aan. Jan zegt dat het wel eens onder de verzekering zou kunnen vallen. Ik besluit om maar even te bellen. Verrek het is nog verzekerd ook. De volgende dag staat het geld al op mijn rekening. Sindsdien zorg ik altijd dat mijn camera buiten bereik ligt 😉

*Samenwerking

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.