Dingen die iedereen geweldig vindt, behalve ik

Ik denk dat ik raar ben, of een ziekte heb of zo. Want er zijn zoveel dingen die iedereen leuk vindt behalve ik. Snap d’r soms niks van.

Sushi

Ik begrijp ook niet waarom ik het niks vind. Ik wou dat ik het net zo geweldig kon vinden als jullie maar ik vind het me toch een potje goor. #kots

via GIPHY

Verjaardagfeesten

Gillende kinderen, mensen die ik niet ken en heel veel lawaai. Heb er gewoon helemaal niks mee.

Babyshowers

Ik vind het VRE-SE-LIJK! Nodig je mij uit dan kom ik natuurlijk uit goed fatsoen maar van mij hoeft dat echt niet hoor. Is iemand zwanger dan koop je misschien een kleinigheidje, dan heb je de babyshower nog en bij de geboorte moet babylief ook nog iets. En dan die babyshowerspelletjes “Zucht”. Just not my thing.

via GIPHY

Kamperen

Heel leuk hoor dat campinggevoel. Maar kamperen, in een tent? Echt niet! Ik heb het altijd koud, moet midden in de nacht naar de wc en slaap megaberoerd. Ik hoef echt geen sterrenvilla maar een bed en een wc is toch wel heel erg fijn.

via GIPHY

Pretpark

Als kind vond ik het geweldig! Nu denk ik alleen, haal mij hier weg!! Lawaai, uren in de rij staan, flink veel geld betalen. Nee, doe mij maar een wandeling in het bos.

Stamppot

Mijn man is er helemaal lyrisch van, ik vind het net niks. Niet dat ik het vies vind hoor maar lekker is zeker anders.

via GIPHY

voetbal

Echt mensen, ik begrijp de ophef hierover echt niet. Ik vind het dus echt helemaal niks aan. En dan ook nog de voorbeschouwing, nabeschouwing, tussenbeschouwing. Echt, ik snap het niet.

En heb jij echt zo’n ding dat iedereen leuk vindt behalve jij?

2 Comments

  1. Voetbal, pretparken, babyboomers en feestjes met mensen die ik niet ken vind ik ook allemaal vreselijk, je bent dus gelukkig niet de enige

  2. Ik herken het lijstje wel! Babyshowers vind ik ook stom. Ik kreeg laatst een uitnodiging voor een babyshower met cadeaulijst erbij. Helemaal niks onder de 20 euro erop. Allemaal dure merkdingen. Terwijl ze hier op kraambezoek kwam met een zeeman shirtje. Nu vind ik dat prima ik koop zelf ook graag bij zeeman voor de kinderen. Maar die hele verwachting dat je met iets duurs aan komt zetten voordat het kind er is😒. Ik kon gelukkig echt niet 😇.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.