Monthly mail #2 Februari

Hoe zag mijn maand februari er uit? Met hoogtepunten, dieptepunten en meer!

Ziek!

Het begon deze maand met een grote ziekenboeg. Wij kregen het allemaal te pakken. Jan had de echte manflu en Gijs had zelfs krentenbaard. Het leek er op dat het na de kuur ook nog weer terugkwam maar dat was gelukkig niet het geval. Hopelijk zijn we nu klaar voor dit jaar.

Vakantie!

Als juf heb je 1 heel groot voordeel. Ik heb zo ongeveer om de 2 maand een vakantie. De voorjaarsvakantie was dan ook heerlijk! Ik was altijd iemand die de hele vakantie al vol heeft gepland met allerlei activiteiten. Nu ik een burn-out heb probeer ik dat dus heel bewust niet te doen. Gijs dus een aantal middagen naar de opvang en vooral doen wat goed is voor mij.

Hotelletje

Jan was ook nog jarig deze maand. Hij weet nooit wat hij wil hebben, volgens mij is dat echt een mannending. Ik verraste hem (oké niet echt want ik had het natuurlijk alweer verklapt) met een hotelovernachting inclusief diner en ontbijt. Het liefst doe ik dat met enige regelmaat. Ik vind dat zo heerlijk altijd! Even tijd samen <3 De foto hieronder heb ik gemaakt toen we in het bos gingen wandelen. Ik vind hem best mooi geworden.


Monthly Highlights

Leukste dag: Waarschijnlijk 1 van de eerste lentedagen, ik kan daar zó blij van worden!
Best food: Ik denk dat de steak in het hotel wel het lekkerst was
Beste aankoop: Een droogmolen! Ben ik nu een echte huismoeder :p
Netflix/videoland: Handmaid’s Taile en Good doctor. Wat een geweldige series <3
Stomste dag: Toen ik nieuwe medicijnen ging proberen, ging echt niet!
Geluksmomentje: De bolletjes die opkomen in de tuin
Best gelezen op Elkeblogt:
De eerste symptomen van mijn burn-out
Aantal bezoekers: 15.000 unieke bezoers <3
10 maanden Burn-out update


Sinds deze maand ben ik weer een aantal dagdelen loonvormend aan het werk. Dat beketent dat er op dat moment geen vervanger meer is voor mij. En om eerlijk te zijn vind ik dat heerlijk! Eindelijk krijg ik mijn oude leven weer een klein beetje terug. Ik doe zo mijn best om goed voor mijzelf te zorgen en te zorgen dat ik niet meer in oude gewoontes val. Maar het is soms zo ontzettend moeilijk! gelukkig voel ik me steeds beter en heb ik nu het gevoel dat ik begrijp hoe ik echt beter moet worden.


Lente

Ik heb gelukkig geen last van een winterdip ofzo. Wel heb ik ‘last’ van een lenteboost. Ik word zo vreselijk blij en vrolijk van dit weer. Heerlijk! Lekker naar buiten. Naar de kinderboerderij en het bos. Ook wil ik dit jaar ontzettend graag een klein moestuintje beginnen. Onze tuin is groot genoeg dus we gaan het gewoon proberen. Ik heb binnen al het één en ander gezaaid. We gaan het zien 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.