Mommy confession: Mama is altijd op tijd

horloge lucardi

Ik mocht namens Lucardi deze mooie horloge ontvangen en dat vond ik een perfect moment voor een confession. Ik kom namelijk altijd op tijd! Benieuwd hoe ik dat doe? Ik geef je een aantal tips + ik vertel natuurlijk over dit mooie horloge.

 

horloge lucardi

 

Op tijd

Ik ben zo goed als altijd op tijd. Liever te vroeg. Ik ben altijd het eerst op mijn werk, bij een afspraak en zit standaard minimaal 10 minuten in de wachtkamer van de dokter of tandarts voordat ik opgeroepen word. Oftewel ik ben gewoon altijd op tijd. Ik weet ook niet waarom, ik kan dat gewoon. En zo moeilijk is dat toch allemaal niet mensen?

Mijn tips:

    • Plan, plan en plan. Goede voorbereiding is het halve werk. Maak van te voren de tas alvast klaar. Zorg voor een volle tank en dat soort dingen.
    • Zet je klok 5 minuten voor uit. Heeft mijn collega gedaan, werkt geheid.
    • Zet je wekker eerder.
    • Zorg voor wat ruimte qua tijd. Dus houdt 5 minuten speling.

 

horloge lucardi

Grootste ergernis

Omdat ik altijd op tijd ben begrijp ik gewoon niet hoe mensen standaard te laat kunnen komen. Zo moeilijk is dat toch niet mensen? Moet je ergens om 8 uur zijn dan zorg je dat je daar om 8 uur bent. En als je het niet lukt om op tijd te komen dan zet je gewoon je wekker eerder. Toch?  Hoe moeilijk kan het zijn? Ik kan me echt doodergeren aan mensen die gewoon altijd te laat zijn. Misschien wel mijn grootste ergernis. Sorry, ik snap dat gewoon echt niet.

horloge lucardi

Horloge

Je begrijpt dat voor iemand die altijd stipt op tijd is nieuw een horloge geen straf is. Sterker nog, mijn horloge en ik zijn onafscheidelijk. Ik draag altijd een horloge. Mijn vorige horloge is al 10 jaar oud. Ik heb dat horloge van mijn man gekregen toen we 1 jaar samen waren. Inmiddels zijn we 10 jaar samen. Jaja, moeke is al zo oud. Toe aan iets nieuws. Ik heb dit horloge van het merk Regal mogen ontvangen. Hij is oprecht prachtig! Mooi design, stevig materiaal en echt een eye catcher. Je bestelt dit horloge makkelijk online of voor de Drentse mama’s kun je ook lekker shoppen Lucardi Juwelier Assen.

Psstt.. Die hanger hieronder is ook leuk h├Ę ­čśë

 

hanger lucardi

 

Dit artikel bevat gekregen artikelen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.