Mijn opvoedingskiller

Meestal gaat het moederschap mij redelijk goed af maar er is 1 ding wat mij echt nekt. Waar ik echt maar dan ook echt niet tegen kan.  

Normaal gesproken gaat het dus best lekker. Af en toe is er wel iets hoor. Dat gedoe met dat eten van laatst vind ik dan wel een dingetje maar dan zet ik gewoon door en houd ik vol. En soms heeft hij een periode dat hij niet zo goed in slaap kan vallen. Dat is vervelend voor hem maar dat is vaak een kwestie van een paar dagen en dan is dat weer over.

De Killer

Er is 1 ding in het moederschap wat mij echt nekt. Namelijk slaapgebrek! En ik mag echt niet zeuren hoor, hij slaapt over het algemeen ontzettend goed. Maar af en toe heeft hij zo’n week dat hij ’s nachts wakker is. Zoals vorige week hij was de hele week om 5 uur half 6 wakker en wilde ook niet meer slapen. Hij was gewoon blij en aan het kwekken. Nou, dan haal ik hem op een gegeven moment maar op en leg hem tussen ons in. Maar denk maar niet dat hij ging slapen. 

Ik kan oprecht zeggen dat ik dat echt het zwaarste vind van de hele opvoeding. Ook Maaike van www.maaikeschrijftop.nl heeft hier een artikel aan besteed. Benieuwd? lees hem dan hier.

En wat is jouw opvoedingskiller?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.