Mijn 10 favorieten

Het leek mij zo leuk om een ’10 favorieten’ te doen a la Oprah zeg maar. Doe er mee wat je wilt. Maar uhh.. cadeautjes zijn natuurlijk welkom 😉

Mijn 10 favorieten

Cracottes met smeerkaas

De combinatie van de droge cracker en de smeuïge smeerkaas is echt hemels!

Kersenbonbons

Ik ben helemaal niet van de drank en eigenlijk valt al het chocola er wel goed in maar kersenbonbons is toch wel de ultieme verslaving. Ja, ik snap mezelf ook niet.

Adidas hoodie

Ik hou zoooo van deze Adidas hoodies. Ze zitten lekker, ze staan leuk en ze zijn van goede kwaliteit. Het jammere is dat ze gewoon €70,- zijn. Maar ik vind dat het geld wel waard.

Pepsi Max Cherry

Oké, dit is bijna een verslaving geworden. Sterker nog, ik heb er gewoon discussies over met mijn man. Ik drink namelijk het allerliefst dit drankje uit een blikje. Elke keer als ik even naar de winkel moet dan neem ik gewoon 1 of 2 blikjes mee. Ik kan het echt niet laten. Ziek lekker!

Netflix en Videoland

Kind op bed, man is weg, dekentje, kopje thee en lekker Netflixen! Hoe heerlijk is dat! Een avondje uit? Nou nee, laat mij maar bingen. Niet voor niks dat ik natuurlijk mijn 12 favoriete netflixseries al een keer op een rijtje heb gezet 😉

Broodje hamburger speciaal

Ik probeer echt een beetje te minderen met vlees. Maar als we dan patat gaan eten dan kom ik helemaal los hoor. Patat met een dikke klodder mayo en natuurlijk een broodje hamburger speciaal. Hemels!

Bloggen

Soms voelt zo’n blog als een dagboek. Vertel ik gewoon alles waar ik over nadenk. Laat ik iedereen mijn mening horen en heb ik superleuk contact met iedereen. Ik durf wel te zeggen dat ik in donkere periodes veel heb gehad aan mijn blog. In de tijden dat ik dágen op de bank lang voelde ik mij niet eenzaam door mijn blog. Ik kon met anderen praten over mijn burn-out middels mijn blog en zorgde mijn blog er voor dat ik me nog een soort van ‘zinvol’ voelde. Dus ja, ook al snappen mensen het niet. I love my blog!

Uitslapen

Als ik iets mis van voordat ik een kindje had is het wel uitslapen. Ik hou er zo erg van! En ik haat weinig slaap. Ik word er echt super chagrijnig van. Vraag maar aan mijn man, is echt waar. Dus die ene dag in de week dat ik mag uitslapen is mij echt heilig. Heerlijk!

Bad

We hebben echt nog even getwijfeld of we wel een bad wilden in ons nieuwe huis. Ik bedoel, iedereen wil een bad maar als je er eentje hebt doe je er niks mee toch? Maar wat ben ik er blij mee zeg! Helemaal nu ik nog met die burn-out zit maak ik er veel gebruik van. Onbewust span ik veel spieren aan en in bad kan ik ze allemaal even laten relaxen. Zo’n bruisbal vind ik dan weer helemaal niks. Wat een chemische dingen zijn dat zeg 😛 Ik had nog nooit zoiets gedaan tot ik er eentje kreeg met Sinterklaas. Stelt niks voor ja.

Hele lelijke badstof pyjama’s

En het liefst in roze uitvoering met eenhoorns en glitters en dan nog van die beestenpantoffels er bij. Ja daar word ik wel een beetje blij van ja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.