‘Klussen met een kleintje’: Het einde komt in zicht + waar is het geld?

wonen-klazienaveen

Het einde is echt in zicht, ik kan het gewoon al ruiken! Maar wat duurt wachten lang! Ik ben er klaar mee. En dat geld jongens. Ik vertel je hoeveel we tot nu toe hebben uitgegeven.

 

wonen-klazienaveen

 

Wachten duurt lang

O man, ik wil niet meer. Het duurt zó lang!! We zijn vanaf eind november al in het bezit van deze woning en sinds eind december wonen we al bij mijn ouders. Best gezellig enzo hoor maar ik wil gewoon heel graag een eigen plekje. Ik kan me er gewoon zó op verheugen en dan duurt wachten ontzettend lang!

 

Wat is er gedaan tot nu toe?

We zijn al ver hoor. Zo is er gestuct door Stuc & Afbouw Mink wat echt ontzettend mooi is geworden! Zie de foto’s hieronder.

 

En we hebben door het hele huis nieuwe kozijnen gekregen. Dat is echt een ontzettende verbetering. Met onze openslaande deuren die we heel erg graag wilden hebben. Daar ben ik zo ontzettend blij mee 🙂

 

Ook ben ik zelf druk aan het schilderen gegaan. De gangkast heb ik helemaal geschilderd in de kleur ‘Early dew’. En ik ben er eindelijk uit! Op Gijs’ kamer komt ook deze kleur.

 

 

Ook is de elektricien klaar. Hij heeft een nieuwe meterkast geplaatst. In de keuken, badkamers en bijkeuken al het elektra aangesloten, de stopcontacten naar beneden gebracht, en allerlei kabels vervangen. Dit is allemaal gedaan door Kiers Elektro. Dit bedrijf kan ik echt aanraden! Ze werken professioneel, snel en ze komen hun afspraken na (niet gesponsord). Ook de tegelzetter van bouwbedrijf Maatje heeft mooi werk geleverd. Hij heeft een klein foutje gemaakt bij het metselen van het muurtje maar ja, niks aan te doen. Voor de rest perfect 🙂

 

Balans is terug

In mijn vorige ‘Klussen met een kleintje’ had ik het over de balans die een beetje weg was. Doordat ik ouderschapsverlof op het genomen lijkt het allemaal weer goed te gaan. Met mijzelf gaat het weer goed, met Gijs gaat het goed dus we zijn weer blij 🙂 Ik ben nog steeds wel klaar met het klussen en wil nog steeds graag wel naar ons nieuwe huis maar verder voel ik me weer goed.

 

Wat moeten we nog doen?

De meeste grote dingen zijn gedaan. Er moet nog wat loodgieterswerk gedaan worden maar voor de rest is het vooral (heel veel) schilderen, behangen, vloertje leggen en dat soort dingen. Ook krijgen we beneden nog wat nieuwe deuren maar de echte grote dingen zijn nu gedaan. We hopen dat we over 3 weken kunnen gaan verhuizen.

 

Geld

Dat geld raakt nu wel een beetje op hoor! Gelukkig hebben we al veel grote dingen betaald en is het einde in zicht. We hebben de elektricien, stukadoor, loodgieter en de tegelzetter betaald. En da was nie zo goedkoop kan ik je zeggen. In totaal hebben we afgerond €41.000 betaald. Ook hebben we een pelletkachel gekocht waar ik jullie over een tijdje meer over wil vertellen. Ik ben blij dat het einde in zicht komt, we hebben steeds meer zekerheid over wat we nog moeten betalen en we liggen redelijk op schema.Er moeten nu geen rare dingen meer gebeuren want ons reservepotje is al wel bijna leeg.

 

 

 

Benieuwd naar de voorgaande blogs uit ons avontuur?

  1. Klussen met een kleintje: the new start
  2. Klussen met een kleintje: keuken uitzoeken, een leuke DIY en veel stress
  3. Klussen met een kleintje: naar Ikea, hijskraanlamp en lang wachten
  4. Klussen met een kleintje: officieel verkocht en open over uitgaven
  5. Klussen met een kleintje: de verbouwing is begonnen
  6. Klussen met een kleintje: an die arbeit
  7. Klussen met een kleintje: verhuizen
  8. Klussen met een kleintje: wonen bij mijn ouders
  9. Klussen met een kleintje: het wordt wat te veel & het klussen gaat door
  10. Klussen met een kleintje: is het nou nog niet klaar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.