Voor het eerst naar de bios – Bob de Bouwer in Kinepolis Emmen

kinepolis-emmen

Gijs en ik gingen gisteren voor het eerst samen naar de bioscoop. We mochten naar de film van Bob de Bouwer in het Kinepolis Emmen. Tip voor de voorjaarsvakantie!

 

kinepolis-emmen

 

Bob de Bouwer

Gijs is echt zo’n jochie dat gek is van auto’s, graafmachines en technische dingen. Het leek me dan ook heel leuk om met hem naar de nieuwe film van Bob de Bouwer ‘Mega Machines’ in de bioscoop te gaan. Gijs is nog nooit in de bioscoop geweest en ik was dan ook heel erg benieuwd hoe dit zou gaan. Hij kan best lang zitten als we bijvoorbeeld aan het knutselen zijn. Ik verwachtte dan ook geen problemen.

 

Vakantietip: 10 leuke binnenspeeltuinen in Drenthe

 

Naar Kinepolis in Emmen

Wij dus naar het Kinepolis in Emmen. We waren net op tijd, zul je altijd zien. Moet meneer net voor vertrek nog een schone luier waardoor we ook nog bijna te laat komen. Uiteraard moet hij nog even de peuterpuber uithangen (zie bewijs hieronder).

 

kinepolis-emmen

 

Gijs had eerst zoiets van: wat is dat hier? Wat doen we hier mama. Maar zodra de film begon kroop hij bij mij op schoot en konden we de film gaan kijken.

 

kinepolis-emmen

 

Na een half uurtje hadden we pauze en hebben we lekkere snoepjes gehaald. Even de benen strekken.

 

 

Na de pauze gingen we lekker verder met kijken. De film was precies lang genoeg voor mijn peuter. Hij vond het geweldig! En mama trouwens ook.

 

Hoe was de film

Die Bob de Bouwer is wel veranderd zeg! Een jaar of 10 geleden zeg hij er nog heel anders uit haha! Maar de film is alles wat je verwacht. (spoiler alert!) Bob bouwt iets groots met grote machines. Er is een probleem en Bob die lost alles op. Onze held Bob! Ik vond het een leuke film, precies lang genoeg voor die kleintjes en het spreekt echt aan want Gijs zat echt ademloos te kijken.

 

Ook vakantie? Dan is Bob de Bouwer echt een aanrader! Benieuwd hoe laat de film draait? Klik dan hier. Liever een andere film? Denk dan eens aan ‘Diep in de zee‘ of ‘Coco‘.

 

 

* De kaartjes in deze film heb ik gratis ontvangen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.