Twinnen met de autostoelhoezen van Dooky

Kunnen de autostoelen wel een opfrisbeurt gebruiken? Ik laat je de autostoelhoezen van Dooky zien.

Samen achterin

‘En dan zit ik hier en de baby zit in de kleine stoel.’ De man zag het al helemaal voor zich. En stiekem zag ik het ook al voor mij. 2 van die kleintjes van mij op de achterbank. Ik heb de stoeltjes al even in de auto gezet, gewoon om even te kijken hoe het stond. En het stond goed, heel erg goed 😉 De Maxi Cosi groep 0 had ik nog op zolder staan van Gijs. Er is nooit iets mee gebeurd en is dus veilig genoeg voor de baby. Zonde om een nieuwe te kopen toch?

Fris voor de beeb

Ik weet niet of jij dat ook had/hebt met een tweede of derde (of twintigste, je snapt hem) kindje maar het voelt een beetje alsof dit kindje het met tweederangs spulletjes moest doen. Een gebruikt ledikantje, gedragen kleertjes en dus een gebruikte maxi cosi. En ik begrijp echt wel dat het nergens op slaat. Het is goed spul en zonde om nieuw te kopen. Toch vond ik het fijn om toch over een paar dingen een ‘sausje’ te kunnen gooien. Gewoon om het weer even fris te maken.

Dooky

Zo kwam ik in contact met Dooky. Hét merk als het gaat om autostoelhoezen voor zowel groep 0 als groep 1 autostoelen. Daarnaast hebben ze zonnekappen, zonneschermen, voetenzakken en meer. Voor de nieuwste telg mocht ik een matching autostoelhoes met zonnescherm uitzoeken. En daarnaast nog een autostoelhoes voor Gijs. Op die manier zien de stoeltjes er weer fris uit.

Over de autostoelhoezen

De hoezen zijn makkelijk te bevestigen op de autostoelen. Wat heel fijn is want we weten allemaal hoe het gaat met kleintjes. Geef ze iets lekkers en ze smeren alles eronder. Fijn dus dat de hoezen makkelijk in de was kunnen. De hoezen voor de autostoelen zijn universeel. Dat betekent dat ze zo ongeveer om alle autostoelen passen. Je kunt natuurlijk gaan voor een gangbare hoes zoals ik maar wist je dat Dooky hoezen heeft in allerlei kleuren? Ga lekker voor roze hoezen, of juist voor een stoere hoes met sterren. Wat je ook kiest het ziet er hoe dan ook gelikt uit 🙂

*De producten in dit artikel zijn gekregen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.