Hé Elke, je zou toch iets doen met fotograferen?

Ik vertelde jullie een paar maand geleden over mijn plannen om iets met fotografie te gaan doen. Ik vertel je hoe het nu zit.

 

 

Wilde plannen

Toen ik aan het begin van mijn burn-out/overspannenheid zat waren er een paar dingen waar ik ontspanning uit haalde. Dat waren bloggen, de natuur in gaan en fotograferen. In dat laatste begon ik me echt wat meer te verdiepen. Ik las er boeken over, leerde mezelf in ‘manuel’ te fotograferen en kreeg heel veel positieve reacties. Dat motiveerde enorm! Ik vond het zo leuk om te doen dat ik stiekem droomde van een kleine fotografie-carrière.

 

Een bedrijfje beginnen

Ik weet hoe je een bedrijfje moet starten. Ik heb per slot van rekening mijn blog al ingeschreven bij het KVK en weet hoe het werkt. Ik maakte een bedrijfspagina aan, liet een logo ontwerpen en had in theorie alles klaar om te beginnen. Toen mijn burn-out wat langer duurde dan ik allemaal zou willen begon ik daar van te leren. Misschien is dit één van de redenen waardoor ik in eerste instantie een burn-out heb gekregen. Ik verzin iets, duik er in, regel alles zonder eigenlijk na te denken of het een goed plan is.

 

Zeker een goed plan

Het is zeker een goed plan. Maar hoe meer ik erover na denk hoe verder ik het uitstel. Ik moet mijn energie goed verdelen en niet in zoiets nieuws steken. Ik wil eerst zorgen dat ik weer normaal kan werken en voor Gijs kan zorgen. Prioriteiten stellen dus! Dus voor nu nog even wachten en als ik helemaal beter ben en ik wil het nog steeds heel graag dan wil ik het graag weer proberen 🙂

 

Hobby

Voor nu is het dus nog steeds een hobby. Wel een ontzettend leuke hobby trouwens. En we zien wel hoe het verder gaat 😉

 

1 Comment

  1. Misschien moet je is bij een fotogroep aansluiten? Als je dit leuk lijkt natuurlijk en ik weet toevallig dat er 1 in Klazienaveen zit. Hier zit ik namelijk ook bij, mocht je daar iets meer over willen weten dan kun je mij altijd eventjes een mail sturen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.