Wel of niet een fietsverzekering nemen

Fietsverzekering-Centraal-Beheer

Fietsen, wie houdt er niet van hier in Nederland. Maar ga je nou wel of niet een fietsverzekering nemen. Ik vertel je over mijn eigen fiets en over de Fietsverzekering Centraal Beheer.

 

Fietsverzekering-Centraal-Beheer

 

 

Mijn fiets

Voordat Gijs er was had ik een echte rammelbak, een echte kroegfiets. Dat ding zag er echt niet uit. Ik had hem helemaal versierd met bloemen. Dat ding viel letterlijk uit elkaar van ellende. Maar hij deed wat hij moest doen, mij naar de kroeg brengen en weer naar huis. Niks aan de hand dus. Tot dat Gijs kwam. Ik kon natuurlijk niet dat rammelbakkie houden. Er moest een fatsoenlijke fiets komen. En dat is deze geworden. Oké, inmiddels schakelt ie niet zo lekker meer en is er een stukje van het spatbord af maar hij is verder wel veilig, dat is toch zeker het belangrijkst

 

Fietsverzekering 

Nu de fietsen steeds luxer en uitgebreider worden is een fietsverzekering niet altijd een overbodige luxe. Sterker nog, ik had laatst even gekeken naar zo’n bakfiets. Dat leek me ook wel handig. Maar die zijn zo prijzig, daar kun je ook gewoon een auto van kopen. Goed verzekeren dus! Kies dus bijvoorbeeld voor de Fietsverzekering van Centraal Beheer.

 

Wel of niet een fietsverzekering nemen?

Kijk, die keus ligt helemaal bij jou. Het is ook maar net hoeveel risico je wilt nemen. Heb je een elektrische fiets of bakfiets dan kan ik me voorstellen dat je als snel kiest voor een verzekering. Heb je een rammelfiets of goedkopere fiets dan misschien niet. Dat is aan jou. Ik ben echt niet zo van oververzekeren maar ik was laatst ontzettend blij dat toen Gijs mijn cameralens liet vallen dat ik de schade gewoon vergoed kreeg.

 

Fietsverzekering Centraal Beheer

Kies je voor een fietsverzekering? Kijk dan even naar de Fietsverzekering van Centraal Beheer. Ik zet in ieder geval even een paar feitjes over deze verzekering op een rij:

  • Tot 3 jaar na aankoop krijg je de aanschafwaarde terug
  • De accu van de e-bike is standaard meeverzekerd
  • Centraal beheer krijgt een 8,2 voor de schade afhandeling
  • Alle accessoires zijn standaard meeverzekerd (dus ook een kinderzitje)
  • Ook verzekerd bij het uitlenen van de fiets

 

Ik ben wel benieuwd of jullie de fiets verzekerd hebben of juist niet. Laat je het me even weten?

 

 

* Dit artikel bevat gesponsorde content

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.