Gezocht: telefoon met goede camera

Help me please! Ik wil een nieuwe telefoon mèt goede camera. Maar in de wereld van telefoons weet ik echt niet welke ik moet kiezen.

Telefoontje voor mama

Al een hele tijd ben ik aan het zoeken naar een nieuwe telefoon. Maar ja, ik ben zo’n knieperige Nederlander die 100 keer nadenkt voordat het geld wordt uitgegeven. En ik kom er maar niet uit. Wat vind je van deze Iphone 11? Volgens mij heeft het alles wat ik wil en handig dat je op deze manier zelf kan bepalen hoeveel je éénmalig of per maand kwijt bent. Maar ik ben gewoon gigantisch aan het twijfelen. Ik vind een paar dingen erg belangrijk aan mijn nieuwe telefoon. Ik wil dat hij snel is, want deze mama is nogal ongeduldig. Ik wil dat de telefoon van goede kwaliteit is, gewoon over het algemeen zeg maar. Maar het draait mij vooral om de camera. Deze telefoon schijnt het allemaal te hebben. Hij is iets goedkoper dan de nieuwste variant maar schijnt qua kwaliteit van camera hetzelfde te bieden.

Maar je hebt toch een mooie camera?

Ik heb namelijk een hele mooie spiegelreflexcamera. Die maakt ècht goede foto’s (vind ik zelf haha). Mag ook wel voor die prijs. Maar zodra we dus ergens naar toe gaan waar ik misschien wel of niet een foto wil maken moet dat onhandige lompe ding altijd mee. Mijn huidige telefoon, een Samsung Galaxy A7 doet het prima maar heeft gewoon niet zo’n beste camera. Natuurlijk heb ik wel zo’n tasje voor mijn camera. Daar kan de camera in met nog 2 lenzen. Maar als ik dat alles mee moet nemen inclusief baby, kleuter, tas, luiers, en nog 100 andere babyspullen is dat gewoon niet altijd handig. En als we op een leuk plek zijn waar ik dus graag een foto wil maken dan moet ik eerst de camera uit de tas halen, vaak nog een lens verwisselen. Je snapt het. Een gedoe van niks.

En ik zeg niet dat ik mijn camera weg doe. Echt niet! Ik wil er nooit vanaf. Als we bijvoorbeeld naar een plek gaan waarvan ik weet dat ik daar leuke foto’s kan maken dan gaat hij sowieso altijd mee. En dat zal ook zo blijven. Maar om elke keer voor de gewone ‘huis tuin en keuken-dingen’ dat grote geval te pakken dat is gewoon niet altijd handig. Dus vandaar dat ik echt op zoek ben naar een telefoon inclusief ècht goede camera.

Maar welke telefoon dan?

En nu wordt het voor mij moeilijk. Er is te veel keus en ik heb er te weinig verstand van. En dan ben ik ook nog eens een enorme klungel! De telefoon die ik nu heb is wonder boven wonder nog heel. Blijkbaar gaat het goed als ik het best beschermende hoesje en een glasplaatje er over laat zetten. Maar dan nog. Ik kan dan ook echt wéken telefoons vergelijken op allerlei sites. En dan nog kan ik geen keus maken. Zoals ik al zei zie ik wel iets in een Iphone. Of misschien toch een ander merk? Pff.. Wat een keus. Help me out?

Welke telefoon moet ik nemen? En wel graag één unaniem antwoord geven anders weet ik het nog niet 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.