W I N – Go Banana’s Sneakers (closed)

 Ik vertel heel graag over Go Banana’s, het nieuwste merk van Shoesme. En ik mag ook nog een paar weggeven.

Vies mag

Ik ben zo’n moeder wiens kinderen best vies mogen worden. Oké soms denk ik, jeetje hoe krijgen we die vlekken er nou weer uit. Maar mijn kinderen mogen slootje springen, in de zandbak, door het natte gras lopen en gewoon lekker spelen. Ach natuurlijk zijn er grenzen. Als mijn kinderen met doorweekte schoenen thuis zouden komen die ook nog eens onder de modder zouden zitten dan zou zelfs deze mama niet zo blij zijn. Maar kinderen horen lekker te spelen zonder belemmeringen.

The perfect one

Ik zoek dan ook altijd een beetje naar de juiste schoen. Een leuke sneaker of schoen van goede kwaliteit die ook nog eens een leuk prijsje heeft. Vaak een soort trilemma waar je gewoon niet uitkomt. Of je hebt een leukerd voor een mooie prijs die binnen een week kapot is, of je hebt eentje van goede kwaliteit die superleuk is maar stervens duur of je hebt eentje die van goede kwaliteit is en ook nog eens een mooie prijs heeft maar waar je dood nog niet in gevonden wil worden. Je begrijpt mijn moederproblemen.

Go Banana’s

Ik denk dat ik wel een hele gave sneaker heb gekregen die aan deze eisen voldoet. Deze schoen is gemaakt om lekker mee te spelen. Volgens Gijs zit hij lekker, oogt hij speels en kan hij best een tijdje mee. Go Banana’s is een nieuw merk van Shoesme! De sneakers zijn verkrijgbaar in 9 designs. Geschikt voor jongens en meisjes in maat 20 t/m 35. De sneakers zijn 100% vegan en zijn gemaakt van recyclebaar materiaal. En weet je wat het allerleukst is? Je kunt 1 paar winnen.

Op mijn instagram geef ik 1 paar naar keuze weg. Dus tijd om mij en go banana’s te volgen.

4 Comments

  1. Ze zijn top!! De zebra’s worden hier gedragen. En de andere dochter zou wel graag de roze zwanen willen. Zelfs slippers zag ik. Nou wij zijn fan

  2. Aaah zo leuk hè. Ik zag ze al voorbij komen en zou echt wel een paar willen winnen. Jop heeft maandag zijn eerste schoentjes van ons gekregen. Nog een paar nu meneer zo snel is kunnen wij goed gebruiken. Al hebben ze voor Lauren ook hele leuke! Duimen dus.

  3. Inderdaad schoenen kopen is soms wel een trilemma 😉!

    Je wil leukerds, functionele, lekker zitten en dat ze even mee gaan!

  4. Stoere sneakers voor een leuk prijsje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.