De vakantie is geboekt :)

Piesport-Moezel

We zijn er vroeg bij dit jaar maar dat kan me niks schelen. Onze vakantie is geboekt en ik heb er nu al zin in.

Piesport-Moezel

I love vakantie!

Ik ga graag op vakantie. Heel graag zelfs! Ik ben dan ook zo’n type dat na een vakantie alweer gaat fantaseren over volgende vakanties. Eigenlijk gaan we elk jaar wel naar een andere bestemming. Voor Gijs gingen we eigenlijk altijd op vliegvakantie, een beetje All inclusive vakantie idee. Na Gijs altijd met de auto, Soms in een appartement, sommige jaren verbleven we in luxe stacaravans, maar meestal in een huisje. We zijn al in Frankrijk, België, en Nederland geweest met Gijs. Toen we vorig jaar op vakantie gingen naar de Moezel wist ik meteen dat ik hier nog een keer naar toe wilde. Er was zoveel nog te zien en te doen, prachtige natuur en ‘maar’ 4 uur rijden. Eigenlijk de perfecte combinatie. Voor wie het gemist heeft, hier nog even de blog over de Moezel.

De Moezel dus

Elk jaar bij het uitzoeken van een vakantie merk ik dat we steeds een beetje verwender worden. Hoe we 10 jaar geleden nog met z’n tweetjes in een tentje sliepen op de Zwarte Cross willen we nu een huisje met voorzieningen. Mijn eis was dat er voor Gijs ook wat te doen was. Oftewel, eigenlijk zochten we gewoon een vakantiepark. Maar je begrijpt dat een weekje in een tent wel een wat andere prijs heeft dan een week op een vakantiepark. Daarom ons besluit om in plaats van 10 dagen een week te gaan. Mijn man en ik waren beide erover eens dat we liever iets korter maar luxer gaan dan langer in een .. tja, vul maar in.

Cochem

We zijn uitgekomen bij een Roompotpark in Cochem. Een deel aan de Moezel waar we nog niet zijn geweest. En ik heb er zó ontzettend veel zin in. Deze plaats ligt pal aan de Moezel, heeft een hele rijke geschiedenis met overblijfselen zoals een Burcht en een atoombunker en heeft een prachtig centrum. Ook ligt de Geierlay hangbrug op 25 minuten rijden afstand. Deze brug staat sinds vorig jaar op mijn wensenlijstje. Oftewel, het klinkt allemaal perfect!

Heb jij al vakantieplannen?

1 Comment

  1. Lieve elke,
    Wat heerlijk voor je.
    Ik zit er midden in,een burn-out,heb net in hond uit gelaten ben dood moe en lig nu op bed.
    Heb al je verhalen gelezen ook dat je zo trilde van de spanning dat heb ik nu ook al een maand,en maar janken maar blijf hoop houden,jij bent een topper en fijn dat je de goede kant op gaat,maar op dit moment is het een hel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.