Van kerstkleding tot carnavalskleding

In stijl op het kerstfeest verschijnen? Of alvast een leuke outfit voor Carnaval scoren? Daarnaast kun je wat leuks winnen 😉 Benieuwd wat? Lees snel verder.

Kerstkleding

Nee, zo ga ik echt niet naar het chique kerstdiner. Maar om een beetje wat kerstvoorbereidingen te treffen met deze kerstkleding aan vind ik wel grappig. Ik mag altijd wel graag een beetje in de sfeer komen. Heb ook aan foute kersttrui die ik in de weken voor Kerst toch wel wekelijks aan doe. Ik mocht wat leuks uitzoeken bij carnavalskleding.nl en ging voor deze kerstkleding items. Ik ben niet bepaald het typ voor een sexy kerstjurkje. Doe mij maar een kerstmuts op en ik ben al verkleed genoeg 😉 En hiervan weet ik zeker dat het volgend jaar nog past 😉

Carnavalskleding

Voor Gijs mocht ik ook wat uitzoeken. Met het oog op carnaval ging ik voor hem dan voor carnavalskleding. Gijs is gek van Paw Patrol en Cars, vandaar dit formule 1 pakje. En of hij er blij mee was. Hij heeft nu al 3 dagen non stop zijn ‘ Lightning McQueen kleren’ aan. Geslaagde keus dus! Nu nog bedenken hoe ik dat pakje een keer ongezien de was in krijg 😉

Winnen!

Lijkt het je nou leuk om ook wat te bestellen? Voor in de verkleedkist van de kinderen of juist alvast voor Carnaval? Ga je voor een leuke outfit voor jezelf of een mooie prinsessenjurk voor je kind? Check dan vanavond om 21.30 uur de winactie op mijn Facebookpagina. Daar geef ik vanavond een shoptegoed weg van € 30,-. Als je mij volgt op Facebook zit je sowieso goed 😉

1 Comment

  1. Super leuk! Mijn zoon is dol op verkleden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.