De uitbouw is klaar! Met voor- & na foto’s

Hoeraaaa! De uitbouw is klaar. Nou ja klaar. Er zit nog geen vloer in, geen behang aan de muur het is nog een betonnen hokje. Maar je wil niet weten hoe blij ik ben met mijn betonnen hokje. We hebben er een vloerkleed neergelegd met daarop de tafel. Het ziet er niet uit maar dat boeit me niet. We hebben 21 m2 meter extra! Gewoon erbij aangeplakt. En ik heb geen seconde spijt gehad. Dat is wel wat anders dan die verbouwing van een paar jaar geleden (iets met een burn-out). Dus ik vond het best wel spannend. Zou ik weer zoveel stress ervaren? Of zou het me lukken om er op een gezondere manier mee om te gaan.

Pin mij

Relaxte verbouwing

Nou relaxte verbouwing is wat overdreven hoor. Maar door in plaats van de vorige keer nu een aannemer te vragen ons te helpen heb je al de helft gewonnen. Ja je hebt zooi om het huis, in het huis, mannen die koffie moeten en om je huis lopen maar voor de rest heb je geen ellende van. Nu hadden we geluk met onze aannemer, die regelde gewoon wat hij moest regelen en alles liep voorspoedig. Dus ja, het was een gedoe maar niks in vergelijking met de vorige keer.

Het resultaat

We hebben zo ongeveer 21 m2 bij ons huis aangekregen. Ik ben even aan het denken met wat ik het kan vergelijken. Ik weet het zo even niet dus gebruik je fantasie 😛 De ruimte is prachtig! In de aanbouw maken we straks onze woonkamer. En waar onze woonkamer nu is maken we onze eetkamer. Zo zorgen we er voor dat alle ruimtes een beetje groter worden. Al met al heeft het verbouwen zelf zo’n maand of 3 geduurd. Natuurlijk ging daar nog een periode aan vooraf met het regelen van de financiën.

Inrichten

En nu kan het leuke werk beginnen. De boel mag ingericht worden. We hebben al 2 kleuren uitgekozen die op de muur komen, we hebben al nieuwe meubelen gekocht en ben een samenwerking aangegaan waarbij ik hele mooie posters mocht uitkiezen. Buiten moet er ook nog van alles weer gebeuren. De hele tuin ligt op de kop. Dus we zijn nog wel even zoet 🙂
Zodra het klaar is hoor je weer van mij!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.