5 cadeautips voor de feestdagen van Kaya sieraden + review

kaya sieraden

Ik heb me toch wat leuks gekregen van Kaya sieraden. Ik laat het graag aan jullie zien. Ook geef ik je 5 cadeautips speciaal voor de feestdagen. En ik heb ook nog een kortingscode voor je.

 

kaya sieraden

Review infinity ketting

Ik heb al best veel sieraden maar ben ook echt een sieradenfan. Dus toen ik namens Kaya sieraden iets uit mocht zoeken was ik ook erg blij. Ik had namelijk nog geen mooie ketting. Vroeger droeg ik een ketting met een kruisje maar ik heb eigenlijk geen flauw idee waar dat ding is gebleven. Ook heb ik al heel veel sieraden met Gijs’ naam. Niet dat ik dat niet leuk vind maar aangezien we ooit (nee, niet zwanger mensen) nog een kindje hopen te krijgen vind ik het praktisch gezien niet zo handig om daarvoor te kiezen. Dan moet ik alle sieraden dubbel gaan dragen. 2 armbanden met namen, 2 kettingen met namen. Nee, ik ging voor een ‘neutrale’ ketting.

 

De betekenis van het infinity ketting is heel mooi:  het symboliseert oneindigheid, kracht en eeuwige liefde. (bron: Kaya sieraden)

 

infinity dus

Ik vond het een mooi idee om toch iets om mijn nek te hebben hangen met een betekenis. Deze liefde symboliseert niet alleen de liefde voor Gijs maar bijvoorbeeld ook voor mijn man en mijn familie. Voor mij betekent deze ketting gewoon de liefde. Ik ben ontzettend blij met de ketting van echt zilver. Het is echt een fijn en gedetailleerd sieraad. Ik heb hem de hele week al om gehad en ik heb maar liefst 3 compliment gehad. Zegt genoeg toch? 🙂 Kopen kan hier. Wil je 10% korting? gebruik dan de code: 10%kx

 

Cadeautips voor de feestdagen van Kaya sieraden

 

 

Stamboom ketting ’tree of life’ met geboortekristal

 

Heb je niet zoveel met het infinity-symbool maar wil je wel graag een mooie ketting dan is deze zilveren stamboom ketting misschien leuk. Je kunt de ketting laten graveren maar dat hoeft natuurlijk niet. Aan de ketting zitten de geboortestenen van je kind(eren). Ik vind hem in ieder geval mooi. Deze ketting is verkrijgbaar vanaf €48,95.

 

 


Als ik een armband zou mogen kiezen dan zou ik gaan voor deze beauty. Het leuke is dat je deze ook in kindermaten zou kunnen bestellen. Dan zou je kunnen twinnen met je kleintje, leuk! Deze armband kun je trouwens ook krijgen in ‘karaat rosé goud verguld’. Deze armband is verkrijgbaar vanaf €44.95

 

 

 


Zilveren Mom & me set ‘Twinkle Star’

 

Hoe leuk is dit? Kun je dus samen met je dochter twinnen. Deze armbanden zijn van sterling zilver. Ik had het wel geweten als ik een dochter had 😉 Dit setje is verkrijgbaar vanaf 49,95.

 

 

 

 


Mom & me armbanden ‘Shine Bright’

Hoe leuk is dit! Je kunt gewoon twinnen met je zoontje. Het is dat ik weet dat Gijs dit helemaal niks vindt maar anders wilde ik deze wel graag hebben. Misschien als hij iets ouder is. Deze armbanden zijn extra sterk en gemaakt van zwarte onyx edelstenen met verzilverde kralen. Je bestelt ze al vanaf €31,90.

 

 

 


Zilveren ring + geboortesteen 

 

De laatste die ik je wil laten zien is deze ring met geboortesteen. Je kunt natuurlijk weer zelf kiezen voor welke namen en steen je gaat. Ook deze ring is weer van zilver gemaakt. Love it! Verkrijgbaar vanaf €39,95.

 

 

 

 

Wil je 10% korting? gebruik dan de code: 10%kx

 

 

Dit artikel bevat gekregen producten

2 Comments

  1. Wat een leuke sieraden, vooral de infinity ketting.

    1. Absoluut! Dat is ook mijn favoriet 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.