Kinderkleren van ‘With joy by Joyce’

with-joy-by-joyce-kinderkleding

Soms kom je een leuk merk kinderkleren tegen dat handgemaakt en uniek is. Zo’n merk is ‘With joy by Joyce’. Kinderkleding voor jong en oud, jongens en meisjes maar wel ontzettend leuk! Ik vertel je er alles over.

 

with-joy-by-joyce-kinderkleding

 

With joy by Joyce

 

Joyce

Joyce is mama van 2 en heeft haar eigen merkje opgezet: With joy by Joyce. Zelf maakt ze de mooiste kledingstukken achter de naaimachine. Respect hoor! Ik heb zelf een naaimachine maar verder dan een joggingbroekje kom ik echt niet. Dit shirtje heeft ze speciaal voor Gijs gemaakt. Staat hem leuk toch? Echt een eye-catcher.

 

with-joy-by-joyce-kinderkleding

Ijsberentruitje

Hoe leuk is dit truitje? Naast dat ik het een ontzettend leuk stofje vind, is het kwalitatief ook een goed shirt. Het shirt valt goed, is goed genaaid (in hoeverre ik dit als leek kan zien) en is stevig. Je trekt het niet zo uit elkaar. Ik heb hem op een handwasje gedraaid en hij is goed uit de machine gekomen. Ik ben blij en enthoussiast.

 

with-joy-by-joyce-kinderkleding

 

kleding van ‘With joy by Joyce’

Joyce maakt allerlei kleding voor alle leeftijden. Dus niet alleen shirtjes maar ook kleding speciaal voor jouw kindje gemaakt. Op haar facebookpagina kun je hier een leuk stofje uitkiezen en haar een berichtje sturen met je wensen. Ze kan véél hoor! Denk aan mooie jurkjes in alle maten, joggingbroekjes in leuke stofjes, kussentjes en boxpakjes. Je kunt het zo gek niet bedenken.

 

with-joy-made-by-joyce

 

Maar denk ook eens aan een kledingstuk dat bijvoorbeeld goed matched bij een trouwjurk of voor een andere speciale gelegenheid. Oftewel, veel is mogelijk!

 

 

Maar als ik dit zo zie denk ik: zal ik mijn naaimachine ook weer eens tevoorschijn toveren? Zo’n leuk joggingbroekje in een tof stofje vind ik toch wel heel erg leuk. Ach waar praat ik over, ik heb een klushuis. In 2026 heb ik pas weer tijd voor mezelf. Ik bestel wel gewoon bij Joyce :p

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.