Gijs eetprobleem: de oplossing

Vandaag het vervolg van de dramaserie ‘Gijs eetprobleem‘. Je weet nu wat we allemaal geprobeerd hebben en ik vertel je vandaag wat voor oplossing we hebben gevonden waardoor meneer opeens elke avond zijn bord leeg eet.

Afgelopen woensdag waren we de hele dag naar kabouterland geweest. Je leest trouwens volgende week hoe het daar was. Maar in ieder geval het was wat laat geworden en ik dacht ik haal wel gewoon iets uit de diepvries voor ons. Voor mij een bordje pasta en voor Gijs had ik nog echt zo’n gepureerd babyhapje eruit gehaald. Werd tijd dat die nog een keer opgegeten werd. Je raadt het al, helemaal op! Ik schrok er gewoon van. Maar ik dacht dat hij gewoon heel erg honger had van het spelen in kabouterland. 

Donderdag

Ik eet 1 keer in de week bij mijn ouders. Mijn ouders vermaken Gijs en ik kan lekker rustig aan doen, perfect! Wij aten tomatensoep met brood en Gijs dus ook. Hij wilde er niks van weten. Toen ik het verhaal van de woensdag vertelde stelde mijn moeder voor om de soep te pureren. Ik hoor je denken? Huh? Soep pureren? Kan dat? Wel als er allemaal nog stukjes groenten en vlees in zitten. Nouja, zo gezegd zo gedaan. En hij at het hele kommetje leeg :O

De oplossing is dus PUREREN. Dat we daar niet eerder aan gedacht hebben. Dom, dom, dom! Het is dus gewoon een kleine pietlut die geen stukjes lust. Toch gek, hij eet gewoon brood uit het vuistje en propt een banaan zo ongeveer in 1 keer in zijn mond. Snap jij dat nou? Zoiets simpels blijkt dus de oplossing te zijn voor Gijs’ eetprobleem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.