Gastblogger Marjolein stelt zich voor

Ik heb wat leuks, ik heb namelijk een gastblogger en dat is Marjolein. Marjolein plaatst 1 keer in de maand een artikel op de site en ze stelt zichzelf even voor. 

Marjolein

Ik ben Marjolein Keizer, ik ben 28 jaar en woon in Enschede. Ik ben 5 jaar samen met mijn vriend Mike en samen hebben wij vorig jaar op 16 april een dochter (Lauren_ gekregen.

Ik ben een fulltime werkende mama en sta voor de klas in het speciaal onderwijs.

Het lijkt mij leuk om eens per maand te schrijven over het moederschap en hoe ik dat combineer met mijn drukke baan als leerkracht.

Ik geniet van alle tijd en momenten die ik samen met mijn dochter heb. Het is iedere ochtend een feest wanneer ik haar vrolijke glimlach op haar gezicht zie verschijnen om haar uit bed te halen.

Ik vind het niet altijd fijn dat ik zoveel werk. Ik ben ook aan het kijken of ik na de zomervakantie 4 dagen kan gaan werken zodat ik meer tijd kan doorbrengen met Lauren.

Ik ben gek op het lezen van verschillende verhalen van moeders die bloggen over wat zijn voor leuks beleven met hun kind. Ik zit soms te lachen tegen mijn telefoon en denk dat wil ik ook. Ik beleef ook zoveel leuks samen met Lauren dat ik dit graag met de wereld wil delen.

Door mijn drukke baan heb ik geen tijd om wekelijks iets bij te houden. Toen zag ik, Elke haar idee voorbij komen en dacht waarom ga ik het niet proberen? Eens per maand moet mij toch wel lukken? Nu ga ik die uitdaging aan en zal ik elke maand een stukje schrijven.

Wil je meer foto’s van mij ‘leven’ zien? Volg mij dan op mijn instagram account.

Liefs

Marjolein

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.