Zou jij er wat van zeggen?

Gisteren zag ik iets waardoor ik echt een klein beetje geschokt was. Ik ben benieuwd, zou jij er iets van zeggen? Of zou je net zoals ik helemaal verbaasd staan kijken.

kindje-in-draagzak-draagdoek

Dagje uit

Wij gingen gisteren naar het kinderboerderijtje bij Parc Sandur. Vorige week kreeg ik daar een tip over dus ik was wel benieuwd hoe het daar zou zijn. Ondanks dat het een ontzettend leuk boerderijtje was vond Gijs het niet veel aan. We besloten daarom om maar verder te lopen. Op een gegeven moment zag ik een mama met een kleine baby in de draagzak. Verder niks mis mee natuurlijk. Ik gok dat die kleine baby een paar maandjes oud was.

The problem

Maar nu het volgende, die mama was een sigaretje aan het roken, met een baby in de draagzak. Kijk maar naar die foto van mij en Gijs, zo zag het er uit. Die moeder blies de rook gewoon in het gezicht van die baby. Volgens mij stond ik gewoon met open mond te kijken, ik was helemaal verbaasd. Nu begrijp ik het al niet zo goed als mensen die zwanger zijn roken of als ze roken met hun kindje in de kinderwagen maar dit vond ik echt erg. 

Die moeder blies de rook gewoon in het gezicht van die baby

Wat deed ik? 

Nou, niks. Ja, met open mond staren. Maar meer niet. Aan de ene kant vind ik dit echt niet kunnen maar aan de andere kant wil ik me ook niet met anderen bemoeien. Alsof ik de perfecte moeder ben ofzo en alles altijd maar beter weet. Maar nu denk ik er wel de hele tijd aan. Pff.. Ik vind het lastig hoor! Wat zou jij doen?

Ik ben gewoon heel benieuwd, zou jij er iets van zeggen? Of vind je het misschien helemaal niet zo erg? 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.