Door Marjolein: het jaar 2017

Het jaar die ik alleen begon in bed. Het moment dat ik niet in slaap kon komen. Ik lag in bed & Lauren in haar eigen bedje. Hunter lag beneden. Tussen mijn vriend en mij ging het niet goed. Ging onze relatie nog verder of zouden we toch uit elkaar gaan? Ik besloot om Hunter op te halen. SCHIJT. Hij mocht niet boven komen en al helemaal niet op bed. Toch deed ik het. Want alleen het geluid van vuurwerk aanhoren kon ik niet. Ik wilde hem om 12 uur omhelzen. Happy new year, Hunter. En de tranen schoten om 0.00 in mijn ogen.

 

 

Het loopt niet lekker

Ik was al 3 maanden niet meer mee geweest naar feestjes. Mijn eigen schuld. Ik had immers ervoor gezorgd dat alles niet meer goed ging tussen ons. Ik geef dat ook eerlijk toe. En daarom hadden we samen ook besloten om apart van elkaar oud en nieuw te gaan vieren.

Nu ik terug kijk op 2017 ben ik blij. Blij en dankbaar voor het feit dat ‘ONS’ nog een kans heeft gehad. Niet alleen voor ons, maar ook voor Lauren. Het kostte veel gesprekken, veel gehuil, vervolgens nog meer gesprekken.  Als ik kijk hoe gelukkig wij nu zijn voel ik mij blij. Blij en trots van binnen. Het jaar was niet altijd makkelijk, maar samen hebben wij alles geflikt zoals wij dat wilden. Een nieuwe auto, een mooie overkapping in de tuin, veel klusjes in ons huis, een heerlijke vakantie met ons gezin en vele gezellige uitstapjes.

 

 

Mooie momenten

Ook waren er leuke andere momenten. zoals de eerste verjaardag van Lauren. Een heel mooi moment. De lange voorbereiding tot de dag, 16 april. Het eerste jaar was zo om. Als ik nu kijk wat er dit jaar allemaal gebeurd is met ons ‘kleine’ meisje. Die nu al niet meer klein is kan ik wel even een traantje laten vallen. Ze is een ondeugd eerste klas. Een knuffelkont, een meisje met een pittig karakter, een eigen willetje, een eigenwijs ding, echt een allemansvriendin.Deze mama is mega trots.

 

De bruiloft van mijn zusje was ook een hoogtepunt van dit jaar.Ik mocht ceremoniemeester en getuige zijn. Een geweldige unieke ervaring. We zijn nu alweer een half jaar verder.  Onze eerste vakantie naar Portugal. Geweldig. Het was zo fijn. Het liefst ga ik morgen weer. Ook kreeg ik de jaar weer een kans om te gaan werken in een nieuwe groep bij mij op school. Een leuke baan met hoop ik volgend jaar toch eindelijk na 5 jaar (jaarcontracten) een vast contract.

 

 

Fun times

Gezellige etentjes en verschillende winkeldates met vriendinnen. Even Enschede, Amsterdam, Emmen of Arnhem in. Het was iedere keer weer een feest. Ik kwam alleen nooit met iets uit thuis voor mijzelf, maar kocht vrijwel altijd dingen voor Lauren, haha. Volgend jaar mijzelf maar eens verwennen met een garderobe uitbreiding.

 

2018

2018, ik hoop dat je weer een mooi jaar mag zijn. Een jaar waarin we weer veel zullen gaan sporten, gezellige dingen met vriendinnen mogen gaan doen, samen met het gezin weer op vakantie, verder met onze verbouwing in huis, vele foto’s maken met onze camera, heerlijke wandelingen met Hunter en nog veel meers leuks. Het allerleukste wat er in 2018 staat te gebeuren is weer tante te mogen worden van een lief klein neefje! Laat maar komen! Ik heb er in ieder geval zin in. En dit jaar begin ik die samen met mijn liefdes. Mijn liefde die er altijd voor mij is.

 

Volg je Marjolein al op Instagram ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.