‘Klussen met een kleintje’: wonen bij mijn ouders

klussen-vrouw

In mijn reeks ‘klussen met een kleintje’ houd ik jullie op de hoogte over alles wat er gebeurt in ons klushuis. De vorige keer las je al dat ons huis is verkocht en dat we zijn gaan wonen bij mijn ouders. Ik vertel je vandaag hoe dat tot nu toe gaat. Ook zijn we natuurlijk ondertussen aan het klussen en laat ik jullie weer zien hoeveel we tot nu toe hebben uitgegeven.

 

Wonen bij mijn ouders

 

Back to home

Das best een beetje gek hoor. Na 6 jaar woon ik weer thuis. Maar nu vrijwillig (haha) en met man en kind. En om eerlijk te zijn is dat helemaal niet zo erg. Ik heb gelukkig boven mijn eigen plekje met een tv waar ik me terug kan trekken. Ik ben natuurlijk ook aan het werk en veel aan het klussen dus het is niet zo dat we constant op elkaars lip zitten. Nee, zo erg is het tot nu toe niet. Nu wonen we nog maar net 2 weekjes bij mijn ouders, ik hoop dat ik dit over een paar weken nog steeds zo zeg. Het enige dingetje is de allergie van Gijs. Ik heb al meerdere blogs geschreven over Gijs die een allergie heeft voor hondjes. Ik heb van de dokter allergietabletjes gekregen voor Gijs en die lijken goed te werken. Tja, natuurlijk had ik hem liever nog geen medicatie gegeven maar elke dag zo’n last van eczeem is ook zo sneu. Zodra we weer op ons zelf wonen gaan we afbouwen. Het is even niet anders, we wonen bij mijn ouders.

 

wonen-bij-mijn-ouders

 

Klussen

Het klussen gaat ondertussen verder. Ik ben nog steeds boven aan het schilderen. Al die inbouwkasten wil ik weer fris wit hebben. Ik heb al 8 liter verf erdoorheen! Zo tussen de feestdagen door zijn de klusjesmannen veel vrij. De rest van de bouw staat even stil. Op zich wel jammer hoor, had wel graag willen zien dat er wat doorgewerkt werd 😉 Maar het is geen ramp om even een paar weekjes rust te hebben. Ook dat we wonen bij mijn ouders zorgt voor rust.

 

 

klussen-vrouw

 

 

Uitgaven

We hebben weer flink wat geld uitgegeven. Zo heb ik vooral veel geld gegeven aan verf van Flexa. Even een tip: het is altijd wel ergens in de aanbieding. Ga minimaal voor 30 of 40% korting. Bij de Gamma was de Flexa laatst 1 + 1 gratis dus heb ik even flink wat ingeslagen. De laatste weken hebben we niet zo gek veel uitgegeven (hoor mij praten, alsnog iets van 1000 euro). In totaal zitten we nu op een bedrag van 12855,- euro. Ondanks dat dit natuurlijk een ongelooflijk groot bedrag is zitten we qua budget nog wel op schema.

uitgaven-verbouwing

 

Alle verhalen lezen over onze verbouwing?

  1. Klussen met een kleintje: the new start
  2. Klussen met een kleintje: keuken uitzoeken, een leuke DIY en veel stress
  3. Klussen met een kleintje: naar Ikea, hijskraanlamp en lang wachten
  4. Klussen met een kleintje: officieel verkocht en open over uitgaven
  5. Klussen met een kleintje: de verbouwing is begonnen
  6. Klussen met een kleintje: an die arbeit
  7. Klussen met een kleintje: verhuizen

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.