Door Marjolein: Hallo oktober, daar ben je dan

Elke maand schrijft Marjolein een blog over haar eigen leven. Ze vertelt over haar nieuwe studie, haar werk, haar verbouwing en heeft ze lekker geshopt voor kleine Lauren.

 

 

De grote verbouwing

Wie mijn vorige blog heeft gelezen, heeft gelezen dat wij zijn begonnen met een ‘grote’ verbouwing aan ons huis. 27 september hadden wij 5 jaar de sleutel van ons huis. 10 maanden flink geklust, het pinksterweekend van 2014 gingen wij over in ons huis. Het was/ is nog niet af. Wij beginnen nu 5 jaar later gewoon opnieuw. De zolder is nog steeds in oude staat, hier en daar is wel iets gedaan, maar het staat nu vooral vol met uitgezochte spullen die wij willen bewaren. De zolder is het laatste project en valt op dit moment niet bij de bouwplannen die er nu op het programma staan. Als dit project klaar is, wordt de zolder ook afgemaakt.
Er is de afgelopen weken al hard gewerkt door vriendlief en andere mensen om het huis bouw klaar te maken. Dinsdag begint de aannemer. Wat er precies gaat veranderen aan ons huis zal ik laten zien op mijn instagram account, als je dit dus leuk vindt om te volgen. Check dit zo nu en dan even. Vind ik leuk. Het heeft te maken met onze woonkamer, toilet en washok.

 

September

Ik wil ook graag terugblikken naar de maand september. Deze maand stond in het teken van mijn studie en nieuwe werkplek. Ik zal het even kort houden zodat ik verder kan met mijn shoplog van de Zara Kids.
Ik was zo benieuwd hoe het allemaal zou zijn. Ik wist niet wat ik kon verwachten. Ik ben immers al 5 jaar uit de studieboeken. Mijn eerste lesdag zit nog vers in mijn geheugen. Wat was dat een ramp. Echt vreselijk. Ik dacht echt ‘waar ben ik aan begonnen?’, gelukkig valt het nu mee. Het is nog veel en soms denk ik nog wel eens ‘gaat mij dit lukken?’ We zullen het allemaal zien. Voor nu probeer ik een balans te vinden tussen thuis en mijn studie.
Ik heb wel geleerd dat op de momenten dat Lauren wakker is ik alle aandacht aan haar wil geven. Het is leuk die studie, maar ik ga echt niet iets voor school doen als ik kan knuffelen met mijn meisje. Ook kan ik niet zo 1,2,3 zeggen zodra Lauren op bed ligt, ga ik even iets voor school doen. Dit is namelijk al een keer niet gelukt omdat mevrouw maar een half uurtje wilde slapen en vervolgens huilend in bed lag en met mij wilde knuffelen. Die momenten zijn mij echt meer waard dan even een artikel lezen. Dan in de avond maar even een half uurtje langer iets doorlezen.

 

Werk

Op het werk heb ik het ook naar mijn zin. Mijn eerste personeelsuitje heb ik ook overleefd. Een gezellige pubquiz en pizza’s bakken.
Mijn groep is erg gezellig. Het is een stuk rustiger dan bij mijn vorige werkplek. Ik hoef maar 1 keer iets te zeggen en er wordt al geluisterd. Tja, dat hoefde ik voorheen niet te doen hoor. Daar duurde het een eeuwigheid voordat de leerlingen luisterende.
Nu verder met wat anders leuks want zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen in de shoplog van Elke, (overigens niet afgesproken), heb ik ook een deel van de kinderbijslag gebruikt om nieuwe kleren te shoppen. Ik koop, soms, te veel kleding voor Lauren. Ik maak er een ‘sport’ van om zoveel leuks te scoren. Meestal sparen wij ook een gedeelte voor later.
Ik ben al vanaf het begin dat ik op mijn babyshower allemaal leuke kleertjes kreeg van de Zara, fan. Het is soms wel zoeken naar de juiste maat, het valt vaak een maat groter. Lauren zit in 98, maar meestal koop ik bij Zara maat 104.
Zie de foto’s voor het leuks wat ik gekocht heb.

Shoppen

Twee jassen voor 41.90.
De antraciet kleur was 19.95 en de leger groene was 21.95. Ik dacht allebei houden! Toch geen geld?
Ik vind de treggings van de Zara ook zo fijn. Ik bestel ze graag ik alle kleuren. Zo nu ook weer. Voor 7.95 per stuk.
Verschillende basisshirtjes voor 4.95. leuk combineren met een broek en stoere schoenen.
Verschillende truien. Okergeel is favoriet hier.
De schoenen zijn echt favoriet. Het printje vind ik zo gaaf. 19.95 per paar. Daarom kocht ik dus ook de zwarte variant. Deze schoenen kocht ik trouwens niet bij de Zara maar bij van Haren. Mag ook wel even genoemd worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.