De 4 type herenschoenen die iedere man moet hebben

Misschien is ‘van Bommel’ wel één van de bekendste Nederlandse schoenenmerken voor de man. Ik vertel over dit populaire merk en geef je de 4 type herenschoenen die iedere man moet hebben.

 

 

Mannen en schoenen

Vrouwen kunnen erg zijn wat schoenen betreft maar onderschat de man niet. Die van mij heeft minstens net zoveel schoenen als ik heb. Bij de verhuizing was het wel heel duidelijk wie de meeste schoenen had. Mijn man dus! Hij heeft ook een heel uitgebreid en veelzijdig assortiment. Van sneakers tot stoere boots en van laarzen tot nette veterschoenen. En hij gaat altijd voor kwaliteit. Er zullen dan ook niet snel schoenen van een tientje in zijn kast staan. Altijd bekende merken die staan voor kwaliteit.

 

Van Bommel

De van Bommel schoenen staan ook in de kast van mijn man. Dit familiebedrijf heeft al een rijke geschiedenis in de schoenindustrie. En de oorsprong gaat zelfs terug naar het jaar 1700. Inmiddels is de 9e generatie bezig met het beheren van het bedrijf. De Floris van Bommel schoenen zijn kwalitatief net zo goed maar dat is een iets wat modernere collectie die met de tijd meegaat. Ik zal jullie zo wat uit de collectie laten zien. De productie van de schoenen wordt van het begin tot eind gecontroleerd. Het grootste deel van de schoen wordt gewoon in Nederland geproduceerd.

 

 

De musthaves voor iedere man

 

Sneakers

Elke man heeft wel een paar sneakers in de kast staan toch? Ook bij van Bommel hebben ze een uitgebreide collectie. Met slangenprint (gemaakt van koeienleer), gemaakt van leer of juist heel sportief. Leuk voor ‘gewoon’ thuis of misschien juist wel in combinatie met een nette blouse.

Veterboots

De veterboot is toch wel een echte wintermusthave. Mooi bij een stoere outfit. Een mooie jeans en een mooie sweater maken de outfit af. Deze boots zijn op meerdere manieren te dragen. Helemaal dichtgeknoopt en de broek eroverheen maar je kunt de bovenkant van de schoen ook open laten met de jeans er half in.

 

 

Veterschoenen

De musthave voor een nette aangelegenheid is toch wel de veterschoen. Onmisbaar voor een bruiloft, chique diner of sollicitatie. Ga je voor het veilige gladde leer? Of durf je een keertje voor wat anders te gaan. Denk aan een slangenprintje of suede. Bruin, zwart of misschien groen?

 

De instapper

De instapper is misschien wel de meest veelzijdige schoen. Kan bij bijna bij alle outfits en daarom onmisbaar voor elke man. De instapper is veterloos en daarom makkelijk aan te trekken. Kies je voor leer of toch voor suede? Deze schoenen staan bekend om zijn comfort maar je levert niet in op de looks.

 

Meer dan alleen schoenen

Om je outfit compleet te maken heeft dit merk ook een veelzijdige collectie riemen. In de kleur van de schoen of juist veelzijdig zwart? Net zoals de schoenen weer verkrijgbaar in verschillende designs en materialen. Wel met de kwaliteit die je van dit merk verwacht.

 

 

 

Ik ben wel benieuwd, wie heeft bij jullie thuis de grootste collectie schoenen?

 

 

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met www.vanbommelschoenmode.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.