Nieuwe kleren voor Gijs – review: schattigebabykleertjes.nl

quapi

Ik bestelde voor Gijs nieuwe kleren bij schattigebabykleertjes.nl en laat de buit vandaag aan jullie zien 🙂

 

quapi

 

‘Gat in de hand mama’

Als het om kleren gaat heb ik echt wel een gat in mijn hand hoor. Vaak onder het mom van ‘hij heeft het zo nodig’. Dat ondertussen zijn kledingkast goed gevuld is daar hebben we het maar niet over. Ik ben geen mama die persé gaat voor een merkje op de kleding. Wel ben ik iemand die gaat voor goede kwaliteit en mooie stoffen. Zo heb ik een paar merken waarbij ik altijd slaag. Jeans koop ik voor Gijs bijna alleen van Name-it. Die zitten gewoon goed en staan mooi. Qua bovenkleding kijk ik gewoon wat leuk is. Gijs vindt het allemaal wel prima, die maakt het niks uit wat ik hem aantrek.

 

Schattigebabykleertjes.nl

Zo mocht ik dus bestellen bij schattigebabykleertjes.nl. Man man, wat een opgave 😛 Ik ben zo’n twijfelkont dan. Ik wilde sowieso gaan voor een broek, en een lekker vest. Voor de rest zou ik wel zien wat het ging worden. Zo’n 2 uur later was ik er uit. Bestellen en wachten dan maar. Vanaf € 20,- is gratis bezorgen en retouren is gratis. Voor 23.30 uur besteld is de volgende dag in huis, en verrek het was ook nog waar. Ik laat je zien wat ik kocht.

 

Mijn aankopen

Name-it

Dit leuke setje is geheel van Name-it. Hoe geweldig is die trui! Ik vind hem echt heel erg leuk! En die broek is gewoon perfect! Niks mis mee!

 

Quapi

Dit merk ken ik niet zo goed. Wel eens van gehoord maar nog nooit iets van gekocht. Dit vestje zag ik en leek me lekker warm voor in de winter. Ik vind de kwaliteit van dit merk goed. Nu moet ik zeggen dat je er dan ook wel iets meer voor betaald. Ook qua afwerking in stiksels en labeltjes zie je dat het goede kwaliteit is. Dit is zeker een merk wat ik wel vaker aan wil schaffen.

 

quapi

 

Noppies

Als baby had Gijs wel eens kleertjes van dit merk maar nu eigenlijk nooit meer. Ik vond dit een leuk basic shirt die in de winter ook leuk onder een vestje kan. Ook Noppies is zo’n merk wat staat voor kwaliteit. Ik ben blij 🙂

 

 

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met schattigebabykleertjes.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.