Decemberactie – Wat zit er in de zak?

Vorige week gaf ik je al een kijkje in het verzorgingspakket en nu laat ik je zien wat er in een gemiddelde cadeauzak zit, die ik dankzij jullie donaties kon vullen 🙂 Oja, en benieuwd hoe zo’n chaos het was in mijn huis toen ik dit allemaal ging organiseren?

 

 

In het kort

Ik organiseerde bijna een beetje per ongeluk een decemberactie, waarbij ik speelgoed inzamelde voor gezinnen die het financieel wat moeilijker hebben. Dat liep een beetje uit de hand. Ik kreeg heul veul speelgoed, en kreeg donaties waardoor ik zelfs voor elk kind nieuw speelgoed kon kopen. Het resultaat is dat ik dankzij jullie een goed gevulde zak voor 13 gezinnen heb kunnen maken. En vandaag laat ik je dus zien wat er in de zak zit.

 

Chaos in mijn huis

Ik had er een dag voor gepland staan, Gijs was naar mijn moeder en ik zou het speelgoed gaan sorteren. Ik had voor elk gezin een grote kartonnen doos geregeld en die heb ik uitgestald in de keuken/kamer. Op de doos heb ik een briefje geplakt met wat informatie als: Meisje – 3 jaar – knutselen – poppen. Zo kon ik in 1 oogopslag zien welk cadeautje passend was voor welk kindje. Voor de gezinnen met meerdere kinderen had ik zo’n megadoos, waar genoeg in zou passen.

 

 

Het sorteren ging eigenlijk best soepel en vlot. Ik haalde een doos uit speelkamer en de inhoud verdeelde ik over de kinderen. Een uurtje later zag mijn huis er ongeveer zo uit. CHAOSSS! Op dat moment heb ik maar even gevraagd of Jan mijn wilde helpen :p

 

 

Wat zit er in de zak?

Elke zak is anders. Sowieso heeft elk kind een gekocht cadeau naar wens en voor de rest heb ik geprobeerd om speelgoed te vinden wat zo goed mogelijk aansluit. Het ene kind zal ook wat meer hebben dan het andere kind. Vooral voor de kleintjes had ik wel genoeg. Voor de grotere kinderen werd het al wat lastiger. Maar ik denk dat elk kind wel blij is met de inhoud.

 

 

Voor dit jongetje van 3 jaar zit de zak gevuld met leuk speelgoed. Ik wist dat dit mannetje heel veel van Brandweerman Sam houdt dus ik hoop dat hij de auto mooi gaat vinden die ik voor hem heb gekocht. Daarnaast nog wat auto’s, genoeg boekjes (ik blijf toch een juf), knutselspulletjes en meer.

 

Toch wel spannend hoor. Ik hoop dat het ventje er blij mee is 😉

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.