Decemberactie – Wat zit er in het verzorgingspakket?

 

Weet je nog? Die inmiddels 13 gezinnen die ik help? Die krijgen allemaal een mooi verzorgingspakket. En ik laat jullie graag zien wat daar in zit.

 

 

Huh? Speelgoedactie toch?

Mijn decemberactie is inderdaad een speelgoedactie. Ik help inmiddels 13 gezinnen met het vullen van de Sinterklaaszak. Lang verhaal, liep een beetje uit de hand maar het is ontzettend leuk om te doen. Ik vroeg jullie een tijd geleden om via bol.com een cadeaubon naar mij te sturen, dit werd dan ook massaal gedaan. Ik kreeg zoveel cadeaubonnen dat ik niet alleen elk kind een mooi cadeau kon kopen maar ook voor elk gezin een mooi pakket met verzorgingsproducten kon regelen. En als ik iets belangrijk vind bij deze actie, dat is dat ik jullie kan laten zien waar jullie geld naar toe gaat. Dat het zeker zin heeft gehad om te schenken en dat jullie geld goed terecht komt. Ik laat jullie dan ook zeker een keer zien wat een kind aan cadeautjes krijgt.

 

Het verzorgingspakket

Elk pakket is weer anders. Zo heb ik bij de gezinnen waar geen luiers meer worden gebruikt wat meer zeep en shampoo in gedaan. Ook zitten er in sommige pakketten dingen als koffie of gekregen verzorgingsproducten. Maar ik heb het gewoon geprobeerd eerlijk te verdelen. Ik zal binnenkort nog even een artikel maken waarin ik alle bedrijven noem die hebben gesponsord. Maar voor de luierdragende kinderen een groot luierpak en voor elk gezin iets lekkers 🙂

 

 

Ook heb ik voor elk gezin van jullie bonnen wasmiddel gekocht. Ik kan me best voorstellen dat wasmiddel qua uitgaven echt een ‘pain in the ass’ is. Doordat ik een anonieme schenking heb gekregen van een paar honderd (!) euro, heb ik een beetje op de koopjes kunnen jagen. Zo heb ik een deel van zeep en shampoo bij de Kruidvat in de aanbieding kunnen kopen, en heb ik zo wat geld uitgespaard wat ik dan weer aan andere dingen kon uitgeven. Voor elk gezin dus sowieso lekkere zeep en voor gezinnen met kleintjes een potje sudocrem, babyzeep en luierdoekjes. Nogmaals, de pakketten wisselen qua inhoud.

 

Lees je dit, en denk je: lekker bezig hoor, ik wil ook nog wel helpen. Dan kun je deze week nog een digitale cadeaubon sturen. Het wordt erg gewaardeerd en komt op de goede plek terecht. Het mailadres waar je het naar toe kunt sturen is info@elkeblogt.net.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.