De leukste gepersonaliseerde cadeaus voor Vaderdag

gepersonaliseerde-cadeaus-voor-Vaderdag

Ik vind het zó moeilijk om voor mijn eigen vader maar ook voor mijn man een leuk cadeau te vinden. Dit jaar heb ik het voor elkaar. Ik laat jullie de leukste gepersonaliseerde cadeaus voor Vaderdag zien.

gepersonaliseerde-cadeaus-voor-Vaderdag

Vaderdag = ramp

Ik vind het altijd leuk om cadeautjes te regelen. Ik heb altijd veel ideeën voor cadeaus voor kinderen, Moederdag en afscheidscadeaus. Sterker nog, ik heb een Pinterestbord met wel honderd ideeën. Maar Vaderdag is een echte ramp. Ik weet niet of het man-eigen is maar de volwassen mannen in mijn leven weten gewoon nooit iets om te vragen. Gewoon helemaal niets. Dat snap ik echt niet. Ik kan in elke winkel wel iets vinden wat ik leuk vind. Zelfs in de bouwmarkt. De mannen hebben ook alles al. En daar moet ik het dan maar mee doen. Succes er mee!

Gepersonaliseerde cadeaus voor Vaderdag

Dit jaar ga ik shinen met mijn Vaderdagcadeaus. Ik mocht namelijk een aantal gepersonaliseerde cadeaus voor Vaderdag bij Simply Colors uitzoeken. Voor mijn eigen vader heb ik een leuke broodtrommel geregeld. Samen met Gijs heb ik die uitgezocht. Voor Jan heb ik tuinhandschoenen, een toilettas en een borrelplank uitgezocht. Leuke gepersonaliseerde cadeaus waar hij zeker ook nog iets aan heeft. Ik zit goed dit jaar 😉

Gijs gaat naar een hotel

Voor Gijs heb ik ook nog iets uit mogen kiezen bij Simply Colors. Een mooie grote sporttas met naam. Zoals je ziet op de groei gekocht 😉 Maar ideaal voor een nachtje logeren of voor mee op vakantie. Of wie weet over een paar jaar mee naar voetbal. “Nu gaan we naar een hotelvakantie zei hij.” Wijsneus, alsof we dat maandelijks doen. Maar leuk is ie wel! Vind je het nou leuk om wat te knutselen? Kijk dan eens naar deze sleutelhanger. Die was vorig jaar een grote hit.

*Samenwerking

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.