5 tips om zo snel mogelijk een burn-out te krijgen

Mensen zeggen wel eens tegen mij: “Elke hoe kan het toch dat je een burn-out hebt gekregen. Nou, ik wil die waardevolle adviezen best met jullie delen. Ik gun iedereen dat heerlijke overspannen gevoel.

 

Tip 1

Voel je overal verantwoordelijk voor

Goede tip deze, gaat zeker werken. Voel je overal verantwoordelijk voor. Voor jezelf, voor je kinderen maar ook voor je man. En lukt het even niet op het werk? Dan is dat jouw verantwoordelijkheid en probeer het dan ook op te lossen. En zeg je een keer nee? Voel je dan superschuldig! Zo schuldig dat je de volgende keer automatisch gelijk ‘ja’ zegt.

 

via GIPHY

 

Tip 2

Wil alles perfect doen

Alles moet perfect! Je huis moet schoon, de was moet constant bijgewerkt zijn, de dekens moeten teruggeslagen zijn, de koelkast moet netjes, het avondeten moet gezond, je haar moet goed zitten, je make-up inclusief die vervelende eye-liner, je agenda moet netjes worden bijgehouden, de outfits van de kinderen, de uitnodigingen voor het feestje, het feestje zelf, de taart op het feest, de hapjes op het feest.. Snap ie?

 

 

Tip 3

Negeer je lichaam

Je lichaam heeft echt geen verstand van wat jij nodig hebt hoor. Die moet gewoon als een robotje functioneren. Je hoofd, die heeft verstand van zaken. Daar moet je vooral naar luisteren. Ben je toch ziek? Jammer dan, je moet door. De mensen hebben je nodig!

via GIPHY

 

Tip 4

Sta altijd vooraan als het gaat om taakverdeling

Wie wil deze week … ? IK, ik! Schreeuw om die extra taken. Als je echt een burn-out wilt dan moet je het doen!

 

via GIPHY

 

Tip 5

Slaap maximaal 6 uurtjes

Slaap? Is voor watjes! Voor mensen die geen leven hebben. Jij hebt geen tijd voor slaap. Jij moet door!

 

via GIPHY

 

Tip 5

Verbouw je huis

Deze tip hielp bij mij het beste. Ga je complete huis verbouwen, steek al je vrije tijd er in. Heb vervolgens ontzettend veel stress om de financi├źn en maak je dag en nacht zorgen. Nee echt, zeker weten dat je nu een burn-out hebt ­čśë

 


 

Alle gekheid op een stokje natuurlijk ­čśë Maar soms moet je er maar gewoon om lachen :p

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.